Sport>Sportok>Labdajátékok>Tenisz > Csuklóerősítő Powerball Supernova (Termékkód: S1431)

Csuklóerősítő Powerball Supernova

Az alkar és csukló erősítésére

Az alkar és csukló erősítésére

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
8 900 Ft Áfával
Nettó ár:
7 007,86 Ft
Gyártói listaár:
9 900 Ft
- Megtakarítás 1 000 Ft (10%)
Kedvezmény:
 • Leírás
 • Hasonló termék (8)

Csuklóerősítő Powerball Supernova

A Powerball egy rehabilitációs és gyógyászati célokra alkalmazható, teniszlabda méretű giroszkóp. Kar-, ujj- és csuklóerősítésre használják. Eredetileg űrhajósok részére fejlesztették ki, hogy gravitáció nélkül is meg tudják mozgatni az izmaikat.

A Powerball kar erősítő extra változata, mely az egyik bestseller modell. Ez a modell már méri a fordulatszámot.  Mind a burok, mind pedig a rotor a megszokott Powerball minőség, azaz 15.000-es fordulatszámig vibrációmentes. A Powerball a termékeit  számítógéppel egyenként ellenőrzik és egyensúlyozzák, hogy csak tökéletes terméket kaphass.

A Powerball Neon karerősítő ugyanazt a precíz 250Hz-es rotort tartalmazza mint az alap modell, de ha egyszer beindul, akkor 6 LED teszi még élvezetesebbé és szórakoztatóbbá a játékot.
A rotor pörgés közben indukcióval áramot generál, aminek segítségével kigyulladnak a rotorban található ledek. Minél gyorsabban pörög a rotor, annál nagyobb a teljesítmény és annál fényesebben világít a szerkezet. Így már a fény intenzitásából is tudsz következtetni a rotor pörgésének sebességére, illetve amennyiben mérni is szeretnéd, akkor utólag digitális számlálóval is felszerelheted. 

A csuklóerősítő igen praktikus, mivel kis mérete és egyszerű alakja miatt kedvelt időtöltéssé válhat. Akár valamelyik tömegközlekedési eszközön, akár az autóban a dugóban ül, akkor is edzheti csuklóját ezzel az erősítővel. A csuklóerősítő belső tengelye minőségi acélból készült, a külső rész pedig keményített műanyagból van a magasabb minőség és hosszabb élettartam miatt. A csukló erősítése megfelel squash, hegymászás, golf, vagy tenisz edzéseként, minden olyan sportág kiegészítő tréningje, melynél a kéz, illetve csukló erősségétól függhet a siker. Tökéletes relaxációs és erősítő kiegészítő! Probálja ki Ön is az Powerball csuklóerősítő erejét.

Technikai adatok - Csuklóerősítő Powerball:
 • alkar, csukló erősítésére
 • megfelel teniszhez, squash-hoz, golfhoz, hegymászáshoz stb.
 • belső tengelyek minőségi acélból
 • külső rész keményített műanyaggal megmunkálva
 • csúszásmentes gumibevonat a felszínen
 • hozzátartozik egy zsinor, mely megpörgeti a wrist ball-t
 • precíz 250Hz-es rotor
 • fordulatszám mérővel
 • LED világítás

Csuklóerősítő Powerball Supernova - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom