Vissza

Összehasonlított termékek

BLADE ZMB6 (120 caps.)

A BLADE SPORT ZMB6 Cink, magnézium és B6-vitamin triója. több


5 100 Ft
42,50 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

BLADE ZMB6 egy létfontosságú ásványi anyag/vitamin kombináció, cinkkel, magnéziummal és B6 vitaminnal. A cink és a magnézium segíti a normál fehérje-szintézist, segít a csontok normál állapotának fenntartása érdekében valamint nagy szerepet játszanak a sejtosztódásban. A cink és a B6 vitamin az immunrendszer normál működésében játszik fontos szerepet. A magnézium és a B6 vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség érzetének csökkentéséhez valamint az  energia-termelő agyagcseréhez és a normál pszichológiai állapot fenntartásához. A cink szerepet játszik:

- A normál DNS-szintézisben

- A sav-bázis anyagcserében

- A szénhidrát és makrotápanyag anyagcserében

- A normál kognitív működésben

- Fokozza a termékenységet és a reprodukciós képességet.

Fontos szerepe van a zsírsavak anyagcsere műveletében továbbá a köröm ,haj, bőr és látás normál állapotának fenntartásában, valamint a normál tesztoszteron-szint fenntartásában és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében. A magnézium hozzájárul a csontok normál állapotának fenntartásához, az elektrolit-egyensúlyhoz és az idegrendszer normál működéséhez. A magnézium hozzájárul a  neurotranszmisszióhoz és az izom-összehúzódásokhoz, ide értve a szívizmot is. A B6 vitamin szerepet játszik a normál vörösvértest-képződésben, és a hormonális folyamatok szabályozásában. 

MIÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNI A BLADE ZMB6 ®-ot?
A BLADE ZMB6 ® ben lévő c
ink és a magnézium segíti a normál fehérje-szintézist, segít a csontok normál állapotának fenntartása érdekében valamint nagy szerepet játszanak a sejtosztódásban. A cink és a B6 vitamin az immunrendszer normál működésében játszik fontos szerepet.

Fogyassz napi 1kapszula( 1010mg)  BLADE ZMB6 -ot  reggel étkezés után bő folyadékkal.

Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget!


Supplement Facts: 1 serving: 1 capsules (120 servings)

 

 

1 serving (1 capsules)

Nrv %/ serv.

Magnesium

419 mg

112 %

Zinc

10 mg

100 %

Vitamin B6

2,8 mg

200 %

 

Ingredients: Vitamin and minerals ( vitamin B6: pyridoxine hydrochloride, magnesium: magnesium-oxid, magnesium salts of citric, zink: zink-oxid), maltodextrin, hard gelatin capsule shell (gelatin, purified water, calcium carbonate, starch sodium octenyl succinat), anti- caking agent (magnesium stearate).


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!