Vissza

Összehasonlított termékek

BLADE OMEGA 3 (120 db)

Szedj BLADE SPORT OMEGA 3 zsírsavat ,mert az OMEGA 3 számos tudományosan bizonyított pozitív hatással bír szervezetünkre. több


3 950 Ft
32,92 Ft / db

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

BLADE SPORT OMEGA 3 esszenciális zsírsav formula Eikozapenténsavat (EPA) és Dokozahexaénsavat (DHA) tartalmaz.
Ezek a zsírsavak az humán táplálkozásában mindig is jelen voltak, azonban a szervezet biológiai folyamataiban betöltött értékes szerepüket, csak a XX. században ismertük meg.

BLADE SPORT OMEGA 3 esszenciális zsírsav formula alkalmazásával te is jobbá teheted életminőséged!

  • Gyulladáscsökkentő hatás:
    Krónikus gyulladások szervezetünkben kialakulhatnak szívbetegséget és rákot is. Az omega-3 zsírsavak bizonyítottan csökkentik a krónikus gyulladást a szervezetben.
  • A máj zsír csökkentő hatás:
    Tudományos kísérletek bizonyították hogy az omega-3 tartalmú táplálékkiegészítők-kiegészítők alkalmazása során csökken a máj zsírtartalma.

     
  • Izületvédő hatás
    Az Omega-3 igazoltan növeli a csontok kalciumtartalmát. Alkalmazása mellett csökken a csontritkulás kockázata/kialakulása.

     
  • Pihentető alvás:
    Rosszul alszol? sokszor felébredsz esténként? forogsz az ágyadban? Nagy valószínűséggel a szervezetedbe alacsony a dokozahexaénsav (DHA) szint.
    Az alacsony melatonin-szinttel (alváshormon) ez összefüggésben van.  
    Az omega-3 alkalmazása során az orvosok megállapították hogy a kísérleti alanyok többet, jobban tudtak aludni, és az ébredést követően kipihentebben érezték magukat.

     
  • Depresszió kezelése:
    Több kutatás  is alátámasztja hogy azok az emberek akik Omega-3-at szednek, kevésbé lesznek hajlamosak depresszióba esni, mint azok, akik nem fogyasztják.
    Azok akik a depresszió tüneteinek megjelenését követően kezdenek el Omega 3 at fogyasztani  ,arról számoltak be hogy vidámabbak ,pozitívabbak, megnövekedett az életkedvük.

     
  • Pozitív hatása a látásra:
    Az alfa-linolénsav azaz a DHA az agy és a retina egyik fő alkotóeleme.
    Tudósok felfedezték hogy ha szervezetünk DHA-ból hiányt szenved, ezzel egy időben előjöhetnek a látásproblémák.

Az EPA és a DHA hozzájárul a szív és az agyi funkciók megfelelő működéséhez és a látás funkció fenntartásához.A halolaj Alfa-linolénsav (ALA) forrása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A jótékony hatás napi 250 mg DHA és EPA bevitelével érhető el. BLADE SPORT OMEGA 3 minden adagja 1000 mg PREMIUM halolajat ,120 mg DHA-t és 180 mg EPA-t tartalmaz. Napi két Soft Gél biztosítja a szükséges összetevők mennyiségét.


Supplement Facts: 1 adag: 1 softgel (1375 mg) (120 servings)
  1 serving (1 softgel) RI*%/serving
Fish Oil 1000 mg -
EPA (Eicosapentaenoic acid) 180 mg -
DHA (Docosahexaenoic acid) 120 mg -
Vitamin E (d-alfa tokoferol) 5 mg 42 NRV**%

Összetevők: Halolaj (EE18/12) lágy kapszulában {gelatine: bovine, wetting agent: glycerine (palm oil), purified water}, vitamin (vitamin E: d-alpha tocopherol).


 
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!