Vissza

Összehasonlított termékek

FORPRO NEAR ZERO CALORIE SAUCE - TACO

A Forpro-Carb Control ezersziget öntet különleges ízvilágot kínál az igazi ínyenceknek. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
2 000 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

1000 ISLAND - EZERSZIGET ÖNTET


ÚJ GENERÁCIÓ A DIÉTÁHOZ!

ZERO cukor, ZERO zsír.....hogyan lehetséges?! 

Új mártás és öntet választékunkat a világ minden tájáról származó igazi ízek ihlették. Amerikától Mexikóig, Franciaországon át Olaszországig, önteteink minden falatjával világraszóló kalandba viszik ízlelőbimbóit.

A titok a Forpro-Carb Control termékek kialakításában rejtőzik, melyek különlegesen egészséges termékek, melyek segítik az embereket a kalória-, zsír-, szénhidrát- és cukor mentes táplálkozás irányába fordítani, anélkül, hogy elfelednék a nagyszerű ízt.

Az 1000 Island (ezersziget öntet) az örökbecsű klasszikus, mely ízletes, frissítő kiegészítője salátáknak és szendvicseknek.

Forpro-Carb Control az iparág egyik legdinamikusabban fejlődő vállalataként figyelemre méltó eredményt ért el a kiváló esszencia kialakításában, mely az eredetivel hasonló ízt biztosít csökkentett kalória, zsír, cukor valamint szénhidrát tartalom mellett, prémium minőségű  alapanyagokat tartalmazva. Minden szósznak kiváló íze van,  amint megkóstolod ezeket a szószokat, azonnal elfelejted, hogy ez egy alacsony kalóriájú tartalmú termék. 

Near Zero Calorie Dressing termékek minden diétába könnyen beilleszthetőek.  Azok, akik szeretik a finom ételeket, de egészségügyi állapotuk okán tartózkodniuk kell tőle a Forpro-Carb Control termékekkel esélyt kapnak arra, hogy ne kelljen teljes mértékben mellőzniük a kedvelt finomságokat.


A praktikus csomagolás és a csepegés mentes tető, pontos és tiszta adagolást tesz lehetővé otthon vagy útközben.

Forpro-Carb Control család egyik legkedveltebb termékei az öntetek. A 1000 Island, mely ecet, fűszerkivonatok, paprika, citrus rostok és paradicsom szósz keveréke. Rengeteg féle étel ízesítésére alkalmas, ajánlott salátákhoz, szenvicsekhez vagy hamburgerhez. Ha Ha kulináris kalandra vágysz, de félsz, hogy magas a kalória és a cukor tartalma, akkor neked a Forpro-Carb Control termékeket ajánljuk, mely:

  • Alacsony kalória tartalmú
  • Cukormentes
  • Zsírmentes
  • Glutén mentes
  • Szójamentes
  • Egyedi és finom íz kialakítású

 

Kiszerelés: 500 ml


Ötlet: Válassz hozzá ZERO CARB tésztákat (Triple Zero Pasta), amivel bűntudat nélkül pótolhatod étkezéseidet! 

 

Összetétel:ivóvíz, paradicsomszósz (4,11%), szeszecet, sűrítő anyag: citrusrost, cellulózgumi, xantángumi, fűszerkivonatok (zellert tartalmaz), só, mustár, aroma, fűszer, tartósítószer: kálium-szorbát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, színezék: titán-dioxid, édesítőszer: szukralóz.


Összetétel:

 100 ml
1 adag - 5 ml
Energia érték 58 kJ (14 kcal) 3 kJ (1 kcal)
Összes zsír 0,14 g
0,01 g
  ebből telített zsírsav 0,04 g
0,00 g
Szénhidrát 2,0 g 0,1 g
  ebből cukor 0,92 g 0,05 g
Rost 1,6 g 0,08 g
Fehérje 0,35 g 0,02 g
1,4 g
0,07 g

 



 
Termék árának követése