Sport>Sportok>Görkorcsolyák>Görkorcsolya kiegészítők>Görkorcsolya fékek > Fékpofák WORKER Mia görkorcsolyához (Termékkód: 3635)

Fékpofák WORKER Mia görkorcsolyához

Pót görkorcsolya fékpofa WORKER Mia gökorcsolyához

Pót görkorcsolya fékpofa WORKER Mia gökorcsolyához

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
690 Ft Áfával
Nettó ár:
543,31 Ft
Gyártói listaár:
1 200 Ft
- Megtakarítás 510 Ft (43%)
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Hasonló termék (6)

Fékpofák WORKER Mia görkorcsolyához

Pót gökorcsolya fékpofák WORKER Mia görkorcsolyához. A WORKER in-line görkorcsolya modellek adott típusával kompatibilis.

Megrendelésnél megjegyzésben tüntesse fel a görkorcsolya megnevezését, melyhez a pót fékpofát szeretné. A termék a műanyag felfogatás nélküli. A fénykép csak tájékoztató jellegű.

WORKER Mia görkorcsolya az idei szezon legújabb gyermek lányos görkorcsolyája. A görkorcsolya cipő minőségi szilárdított anyagból készült, anatómiailag kiképzett belső szivacsozással. A görkorcsolya tökéletes rögzítést 3 szintű rögzítő rendszer biztosítja, ahol a klasszikus fűző mellett egy rögzítő csattal is ki van egészítve a boka résznél, valamint egy tépőzáras pánt biztosítja a lábfej rögzítését. Az erős műbőrből készült cipő könnyű, szilárd műanyag vázra épült, mely biztosítja a remek gördülő tulajdonságokat. A kényelmes, komfortos szivacsozású cipő modern technológiával készült úgy, hogy használata közben kiküszöböli az esetleges hólyagképződést. A 2011-es év innovatív dizájnja teszi egyedivé a WORKER Mia gyermek görkorcsolyát. A WORKER Mia görkorcsolya mérete speciális eltolható beállítással módosítható, ahol az alsó részen található gomb megnyomását követően pontosan beállítható valamelyik kijelölt méret. Például, amennyiben a láb mérete 34, az S méretű (33-36) görkorcsolya könnyen beállítható erre a méretre.

Fékpofák WORKER Mia görkorcsolyához - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom