Vissza

Összehasonlított termékek

Fékpofák WORKER Mia görkorcsolyához

Pót görkorcsolya fékpofa WORKER Mia gökorcsolyához több


1 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Pót gökorcsolya fékpofák WORKER Mia görkorcsolyához. A WORKER in-line görkorcsolya modellek adott típusával kompatibilis.

Megrendelésnél megjegyzésben tüntesse fel a görkorcsolya megnevezését, melyhez a pót fékpofát szeretné. A termék a műanyag felfogatás nélküli. A fénykép csak tájékoztató jellegű.

WORKER Mia görkorcsolya az idei szezon legújabb gyermek lányos görkorcsolyája. A görkorcsolya cipő minőségi szilárdított anyagból készült, anatómiailag kiképzett belső szivacsozással. A görkorcsolya tökéletes rögzítést 3 szintű rögzítő rendszer biztosítja, ahol a klasszikus fűző mellett egy rögzítő csattal is ki van egészítve a boka résznél, valamint egy tépőzáras pánt biztosítja a lábfej rögzítését. Az erős műbőrből készült cipő könnyű, szilárd műanyag vázra épült, mely biztosítja a remek gördülő tulajdonságokat. A kényelmes, komfortos szivacsozású cipő modern technológiával készült úgy, hogy használata közben kiküszöböli az esetleges hólyagképződést. A 2011-es év innovatív dizájnja teszi egyedivé a WORKER Mia gyermek görkorcsolyát. A WORKER Mia görkorcsolya mérete speciális eltolható beállítással módosítható, ahol az alsó részen található gomb megnyomását követően pontosan beállítható valamelyik kijelölt méret. Például, amennyiben a láb mérete 34, az S méretű (33-36) görkorcsolya könnyen beállítható erre a méretre.


 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!