Vissza

Összehasonlított termékek

Hegymászógép Verticon inSPORTline Club

Erős taposó-mászó gép, amely alkalmazkodik a tempódhoz! Nincs elektronika; csak intenzív saját testsúlyos edzés. Taposóként is használható. több

  • Ingyenes szállítás

E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
564 500 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az összeszerelést három csoportra osztjuk idő és műszaki nehézség szerint. Összeszerelés megrendelése esetén kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és időpont egyeztetés után elvégezzük az összeszerelést. Az olcsóbb gépeket általában saját kezűleg is összeszerelheted, de ha nem bízol magadban, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni megrendelheted "szakszerű összeszerelés" szolgáltatásunkat.

  • 0-31 kg között-30.000 Ft feletti vásárlás esetén, 32 kg-tól nehezebb csomagoknál -200.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás első ajtóig ingyenes. Ez nem vonatkozik az összeszerelt és az outlet termékek kiszállítására.

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Erős függőleges hegymászó tréner, amely alkalmazkodik tempódhoz! Nincs elektronika; csak az intenzív saját testsúlyos edzés. Taposóként is használható.

Intenzív edzésre vágysz? A Verticon inSPORTline Club indulásra kész! Az erős acélváz magas terhelhetőséggel rendelkezik. Azonban teljesen rajtad múlik, hogy mennyire intenzív lesz az edzésed. Minél gyorsabban mászol, annál intenzívebb az edzés.

A hegymászás legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi a test összes izomzatának edzését és erősítését. A fogyáson kívül segít javítani koordinációt és állóképességét, valamint erősíti az egész testet. Ez a gép sokkal biztonságosabb, mint a tényleges mászás, mivel nem fogsz zúzódást vagy más mászással kapcsolatos sérülést szerezni. A gép 75 fokos szögbe dől, így az ízületek számára előnyös pozícióban edzhetsz. A gép lépéshossza 54 centiméter. Teljesen rajtad múlik, milyen erőteljes lesz a lépésed.

A gép alkalmas edzés előtti bemelegítésre és nagy intenzitású intervall edzésre is. Ennek a függőleges hegymászónak a legnagyobb előnye, hogy taposóként is használható, mivel az oldalsó fogantyúk lehetővé teszik a karok pihentetését, és csak a sétára összpontosíthatsz.


Nincs elektronika. Csak intenzív edzés.

A Verticon Club nem rendelkezik semmilyen kijelzővel vagy ellenállás-beállító rendszerrel, mivel manuálisan működtetik. Erős láncú lendkerékkel rendelkezik, amely ellensúlyként szolgál. Tehát teljesen rajtad múlik, hogy mennyire intenzív lesz az edzésed - te vagy az, aki meghatározza a tempót.

 

Két gép egyben

Ennek a függőleges hegymászó gépnek a legnagyobb előnye, hogy nem kell állandóan a hegymászást szimulálnod. Az oldalsó fogantyúk lehetővé teszik, hogy pihentesd a karodat, és csak a sétára koncentrálj. Ha azonban mégis bekapcsolódnak a karjaid is a mozgásba, akkor intenzív kardió edzést kapsz, amely lehetővé teszi az összes izomcsoport edzését. Mivel megválaszthatod a saját tempódat, a gép alkalmas mind az edzés előtti bemelegítésre, mind a nagy intenzitású intervall edzésre (HIIT).


 


Alkalmas minden testtípushoz

A Verticon inSPORTline Club egyedülálló, mivel különböző testtípusú felhasználók számára alkalmas. Az egyszerű csavaros mechanizmus lehetővé teszi, hogy a fogantyúk helyzetét a magasságodhozhoz igazítsad. A nagy pedálok a lábaddal mozognak, ami természetes mozgást eredményez (még egy kihívást jelentő edzés közben is).

 

 

Hatékony edzés, amely előnyös az ízületek számára

Annak ellenére, hogy a Verticon inSPORTline Club elsőre nem tűnik túl keménynek, meglep majd! Korlátlan intenzitása miatt tökéletes intervall edzéshez. Más gépekkel ellentétben nem gyakorol nyomást az ízületekre. A fogyáson kívül segít javítani a koordinációt és az állóképességet, valamint erősíti az egész testet. Ráadásul lehetővé teszi, hogy közben természetesen mozogj.

Főbb jellemzők:

  • Nem elektronikus vertikális hegymászó tréner
  • Az oldalsó fogantyúknak köszönhetően taposóként is használható
  • Erős váz magas terhelhetőséggel
  • Láncos lendkerék
  • 3 különböző fogantyúhelyzet
  • Pedálok állítható hevederekkel
  • Talajkiegyenlítő rendszer
  • a csomagolás része egy tartalék meghosszabbított fogantyú 

Technikai adatok - Taposó-mászó gép Verticon inSPORTline Club:

fék rendszer láncos lendkerék
terhelés ***
terhelésfokozatok száma ***
fellépő magasság 25 cm
pedál méretek 11 x 11 cm
emelkedő 75°
manuális program ***
programok száma 0
mellkas öv fogadó nem
mellkas övet tartalmazza nem
szállítókerekek nem
talajkiegyenlítő rendszer igen
méretek M109,5 x SZ105 x H242,2 cm
csomagolt méretek 2 doboz1 db H112 x SZ122 x M29 cm, 1 db H267 x SZ32 x M50 cm
maximális terhelhetőség 150 kg
súly 127 kg
tápegység ***
kategória SC (EN 957 szabvány)
használat klub, otthoni

 

Paraméterek

Maximális teherbírás (kg) 150 kg
Fékrendszer Láncos lendkerékkel
Állítható ellenállás nem
Magasság 242 cm
Hossz 109.50 cm
Szélesség 105 cm
Súly 127 kg
Transzport kerekek nem
Szintezés beállítás igen
Mozgás típusa klasszikus

Hasonló termékek

Termék árának követése