Vissza

Összehasonlított termékek

Elektromos roller Mamibike MOUNTAIN gyorstöltővel 2020

A rugós villának és a tárcsafékeknek köszönhetően könnyedén haladhatsz bármilyen terepen! Ha esetleg megunnád a motoros meghajtást, a szabadonfutásnak köszönhetően saját, klasszikus meghajtásra is válthatsz. több


Szín:  fehér-fekete

799 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 3 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Mamibike MOUNTAIN elektromos rollerrel bátran nekivághatsz a legnagyobb kalandoknak. A rugós villának köszönhetően a kicsit rázósabb terep sem akadály a rollernek. A megbízható hidraulikus tárcsafékekre is lehet számítani a nehezebb körülmények közt is. A 25km/h maximális sebességgel igazán izgalmas száguldozásokra számíthatsz. A motor az első kerékagyba integrált, és a 10Ah erősségű akkumulátor pedig a fellépőlapba, tehát első ránézésre szinte nem is feltűnő, hogy elektromos meghajtású rollerről van szó. A rásegítést nem szükséges folyton használnod – szabadonfutásnak köszönhetően a klasszikus meghajtást is választhatod. Az elektromos roller hatalmas előnye a 4A gyorstöltő, amely 2-3 óra alatt teljesen feltölti az akkumulátort.

A motort a forgatható markolattal indítod el. A kormány közepén található az áttekinthető LCD kijelző, ahol egyszerűen kiválaszthatod az asszisztencia fokozatát, vagy beállíthatod a sebességhatárt. 5 segédüzemmód áll rendelkezésedre, attól függően milyen mértékű rásegítésre van szükséged. Ha teljes erővel nyomod meg a markolatot, nem kell hajtanod magad, és élvezheted a száguldást. A Mamibike MOUNTAIN elektromos roller ideális a természetbe, a rugós villáinak köszönhetően megbirkózik bármilyen tereppel.

A kitámasztó nem része a csomagolásnak, de megrendelhető a beszállítótól.
 


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:

váz anyaga acél
villa rugós, 26” 28,6/255 Ahead Suntour XCR32 RL DISC, rögzíthető 
motor teljesítmény 250 W
motor típus brushless 
maximális sebesség 25 km/h
sebességi fokozat 5
akkumulátor Li-Ion 10 Ah/36V, fellépőlapba épített, súly 2,9 kg
Töltő 4A
egy töltéssel megtehető távolság 25-30 km
teljes feltöltés ideje 2,5-3 óra
fék SHIMANO DEORE hidraulikus tárcsafék (180/160 mm)
gumi első SCHWALBE SMART SAM PLUS 26*2.1, hátsó 20*2.35
felni duplafalú REMERX
gumik mérete 26", 20"
kormányszár MAMIBIKE Al 6082
fellépőlap magasság (felső) 110/150 mm (terhelés nélkül, villa rögzítése nélkül)
fellépőlap magasság (alsó) 120/80 mm (terhelés nélkül, villa rögzítése nélkül), 90/70 (terhelés nélkül, villa rögzítése rögzítése nélkül)
roller mérete h180 x sz70 x m106 cm
összecsukott méret ***
ajánlott minimális felhasználói magasság 145 cm
teherbírás 130 kg
súly 20 kg
további felszerelés LCD kijelző


A várható maximális hatótáv nagymértékben függ a különböző körülményektől. Ezen tényezők közé tartozik a választott rásegítési szint, a felhasználó súlya, a terep jellege, szél, gumiabroncsnyomás és és annak mintája, valamint a környezet hőmérséklete. Minden megadott hatótáv az optimális körülmények között van kiszámítva. Optimális vagy ideális körülmények: gazdaságos vezetési üzemmód használata, egyenes/lapos terep szél nélkül, 20 °C környezeti hőmérséklet, profilmentes gumik az ajánlott nyomásra fújva, a gyártó által ajánlott teherbírás betartása. Az optimális hatótávot a legjobban úgy érheted el, ha segítesz azzal, hogy ellököd magad, például induláskor vagy dombnak felfelé menet.

 

Paraméterek

Maximális teherbírás 130 kg
Ajánlott minimális felhasználó magasság 145 cm
Akkumulátor-kapacitás 10000 mAh
Hatótávolság 30 km
Maximális sebesség 25 km/ó
Súly 20 kg
Motor teljesítménye 250 W
Kerekek mérete 26"+20"
Fékek hidraulikus tárcsafék
Vezérlés gáz fogantyú
Méretek 1800 x 700 x 1060 mm
Kerék típus felfújható
Motor típus kerékagyas
Motor elhelyezkedése első kerékben
Energia visszanyerés nem
Az első kerék mérete 26 "
Nyereg nem
A hátsó kerék mérete 20 "
Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!