Vissza

Összehasonlított termékek

SDU villa érzékelő Helite elektronikus légzsákrendszerekhez

Védelem álló helyzetben 0 km/h-tól, rövid észlelési idő, teljesen autonóm több


51 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A Helite elektronikus légzsákrendszerekhez készült SDU villaérzékelő fő előnye a rövid észlelési idő és az a tény, hogy álló helyzetben is védelmet nyújt (például amikor megáll a lámpánál, és valaki beleütközik). A villa érzékelő érzékeli az ütközést, és jelet küld a CDU mellény érzékelőjének, amely elemzi a helyzetet, és szükség esetén aktiválja a légzsákot. A motornak nem is kell járnia, így az érzékelő alkalmas start-stop rendszerű motorkerékpárokhoz/robogókhoz vagy elektromos motorkerékpárokhoz.

Az érzékelő teljesen autonóm. Az akkumulátor nem tölthető. A garantált élettartam 5 év. A villa érzékelő opcionális; Az e-Turtle mellények enélkül is teljesen működőképesek. Az érzékelő nem alkalmas versenyzésre (az e-GP Air mellényhez használhatatlan).

A Helite 35 km/h sebességnél 31 és 60 ms közötti észlelési időt garantál, ami a balesetek 85%-át lefedi. A Helite a teszteket az UTAC-val, a francia autó-, motorkerékpár- és kerékpártechnikai szakszervezettel együttműködve végzett.

Frontális ütközési vizsgálat:

  • villa érzékelő észlelése: 31 ms
  • CDU észlelés mellényben: 62 ms


 

Hasonló termékek

Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!