Vissza

Összehasonlított termékek

Cipődezodor Bennon Profi Deo Shoe 150 ml

Megszünteti a szagokat és a mikroorganizmusok terjedését a cipőben, preventíven is működik, ezüst és szilícium-dioxid (kovasav) nanorészecskéket tartalmaz a jobb hatás érdekében. több


3 900 Ft
2 600 Ft / 100 ml

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A büdös cipő nem egy olyan dolog, amellyel a mai tudomány ne tudna megbirkózni. Ezért teljesen felesleges, hogy cipőjének kellemetlen szaga legyen, ha ezt a problémát egyszerűen meg lehet oldani. Egy a megbízható módszerek közül a Bennon Profi Deo Shoe cipődezodor, amely nemcsak megszünteti a szagot, de preventíven is működik, tehát biztosítja, hogy semmilyen szag ne keletkezzen.

Az olcsó szprékkel ellentétben ráadásul jóval hosszabb ideig hatásos. Ez a Bennon Profi Deo Shoe dezodor által használt elemek kombinációjának köszönhetően lehetséges. Ezek az ezüst és a szilícium-dioxid. Míg a szilícium-dioxid eltünteti a szagokat, az ezüst megakadályozza az azt okozó mikroorganizmusok szaporodását.


Technikai leírás:

  • spray permetezővel 
  • megszünteti a szagokat
  • preventíven is működik
  • ezüst és szilícium-dioxid nanorészecskéket tartalmaz 
  • térfogat: 150 ml

 
Termék elérhetőségének figyelése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!