Vissza

Összehasonlított termékek

Pót akkumulátor fűthető kesztyűkhöz W-TEC

Pótakkumulátor W-TEC fűthető kesztyűkhöz. Minimális méretek és súly. Pótlék az eredeti eltűnése vagy a fűtés meghosszabbítása esetén. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár RAKTÁRON
9 400 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

A W-TEC fűthető kesztyűkhöz tartozó akkumulátor a W-TEC fűthető kesztyűk kiválasztott modelljeihez alkalmas. Pót akkumulátorként is szolgál az eredeti meghibásodása, illetve eltűnése esetén. A minimális méreteinek köszönhetően az akkumulátort magaddal hordhatod a zsebedben is, ezzel meghosszabbítva a fűtési időt. 


Akkumulátorok tárolása és karbantartása: Az akkumulátorokat (vagy éppen az egész terméket, melyben akkumulátor található) raktározza körültekintően az alábbiak szerint: raktározza száraz, árnyékos helyen, a raktározás hőfoka 10 °C és 20 °C közt legyen. Hosszabb tárolás esetén az elraktározás előtt töltse fel teljesen, majd havonta egyszer töltse után egészen 100%-ra.


Technikai leírás:


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 9. 12. 2020

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Akkumulátorok a fűtött mellényhez. Rövid ideig használom, amikor az idő megmondja az akkumulátor élettartamát. Eddig semmi gond, a célját úgy szolgálja, ahogy kell. Az akkumulátor tartja magát.

Hasonló termékek

Termék árának követése