Motoros termékek>Bukósisakok>Nyitható állrészes bukósisakok > Bukósisak Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J (Termékkód: GM67694)

Bukósisak Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J - Fényes Fekete-Fluo

Jól kidolgozott sisak, maximális kényelmet nyújt viselőjének, P/J homologizáció, Dual Action rendszer, Air Booster szellőzés, állítható Pinlock

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!

Jól kidolgozott sisak, maximális kényelmet nyújt viselőjének, P/J homologizáció, Dual Action rendszer, Air Booster szellőzés, állítható Pinlock több »

Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
184 600 Ft
Nettó ár:
145 354,33 Ft
Gyártói listaár:
212 300 Ft
- Megtakarítás 27 700 Ft (13%)
Hűségkedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (8)

Bukósisak Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J

N100-5 Plus Distinctive a közkedvelt Nolan márka nyitható sisakjainak egyik legexkluzívabb darabja. A technológiai kidolgozás sportos eleganciával párosul. A sisak P/J homologizációval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy közutakon használhatod nyitott álrésszel (J konfiguráció) vagy zártan is (P konfiguráció).

Tulajdonságok:

Ultraszéles napellenző
A széles karcálló napellenző Lexanból készült, széles látószöget biztosít, amely elsődleges a biztonság szempontjából.

Pinlock ®
A sisak a NolanGroup által továbbfejlesztett Pinlock technológiával rendelkezik – a napellenző két oldalán szilikonbevonat található. A külső kis „karoknak” köszönhetően kívülről is irányíthatod – ezzel szabályozhatod a Pinlock fólia távolságát a sisaktól. Az ellenálló praktikus segédeszköz megakadályozza a sisak bepárásodását.

VPS nap elleni védelem UV 400
A sisak belső felén helyezkedik el, szintén Lexánból készült és karcálló, valamint páraellenes védelemmel ellátott. Ráadásul 400 nanométeres UV védelemmel rendelkezik. Nagyon könnyen eltávolítható. A sisak aktiválási rendszere automatikus zárrendszerű.

Arcpárnák
A sisak belső részén található szivacsos bélés, egyenletes nyomást gyakorol és konzisztens teljesítményt nyújt használat közben. Könnyen kivehető a textil csomagolásból így leegyszerűsítve a mosását és tisztítását.

ClimaComfort bélés
Jól kidolgozott tervezésű – a belső rész mikroszálakból készült, ezzel kétszeres sűrűséget biztosítva. A felső AirBooster szellőzőrendszer által a levegő a sisak felső részebe jut.

Innovatív hálós szerkezetű bélés
Ez az újítás nagyon hasznos a szellőzés szempontjából, hiszen segíti a levegő áramlását a sisak felső része felé. Az N100-5 Plus modell különleges alakú béléssel rendelkezik, amely meggátolja a levegő alulról történő bejutását a sisakba, megelőzve az ezzel járó zavaró hanghatásokat.

Polisztirén belső bélés
A sisak jól kidolgozott belső béléssel rendelkezik – az arcpárnák széle poliészter, amely által az arcpárnák még könnyebben beállíthatók. Ez a bélés tökéletesen fedi az N-Com rendszer fülhallgatóit is.

AirBooster szellőzőrendszer
Ez az egyedülálló technológia, amely ott biztosítja a szellőzést, ahol a leginkább szükséges - a sisak felső részén: a levegő a bukósisak felső részén távozik -, ezzel biztosítva a maximális kényelmet és biztonságot akár a legextrémebb körülmények között is. A szellőzőrendszer része az állvédőn található nyílás is, amely nem csak a szájrész szellőzését biztosítja, hanem az ott bejutott levegő a sisak hátsó részén található szellőzőnyílásokon keresztül távozik a sisakból. A hátsó szellőzőnyílások tehát a meleg és az elhasznált levegőt kivezetik a sisakból.

Elliptikus mozgású állvédő
Az elliptikus mozgásnak köszönhetően a sisak első részének méretét a lehető legkisebbre lehet csökkenteni. A „tömítés” hatékonysága jelentősen csökken, és nő a komfortérzet – akár nyitott állrésszel is.

LPC - Liner Positioning Control
Ez a rendszer szabályozza a belső párnázat elhelyezkedését, ami azt jelenti, hogy a sisak alkalmazkodik a viselője fejformájához, anélkül, hogy a méretét megváltoztatná.

Dual Action
Egy különleges, az állrész nyitására szolgáló rendszer. Az állvédő középső részen helyezkedik el és akár egy kézzel is egyszerűen nyitható. A Dual Action rendszer csökkenti a véletlen kioldódás  veszélyét: az állrész csak akkor nyílik ki, ha az első kioldó kart használjuk (vagy biztonsági zárat), és aztán a másodikat.

Microlock2
Ez pedig egy kettős, mikrometrikus beállítású áll alatti rögzítő rendszer. A rendszer része a termoplasztikus ergonomikus nyitópáka, illetve egy alumíniumból készült fogazattal rendelkező rögzítőpáka. Az alumínium kar feloldja a mikrométeres pántot, tehát az állrész csak a nyitókar nagyon széles forgatásával nyitható meg. Ez a rendszer a minimumra csökkenti a véletlen kioldódás lehetőségét.


Technikai leírás:

 • ultraszéles napellenző
 • egyetlen nyitható bukósisak, amely átment a crash teszten, anélkül, hogy az állrész kioldódott volna.
 • különböző pozíciókba állítható VPS napellenző, automatikus visszahúzás
 • felső AirBooster Technology szellőzőrendszer
 • elliptikus mozgású állvédő
 • Double Action egyedülálló kioldórendszer
 • Microlock2 rögzítőrendszer mikrometrikus beállítással és két karral
 • Clima Comfort bélés mikroperforált anyagból és állítható nyaki párnákkal
 • sisakhéj anyaga: Lexan
 • súly: 1700 g
 • homologizáció: ECE 22.05 P/J (európai szabványnak megfelelő integrált és nyitható sisak)

Bukósisak Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J - Termékparaméterek

Súly (g)
1700 g
Beépített napszemüveg
igen
Kivehető bélés
igen
Sisakhéj anyaga
Lexan
Szellőzők
igen

Bukósisak Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J - ezen kategóriákba besorolva: