Rendelésekkel, szállítással, működésünkkel, nyitvatartással kapcsolatos folyamatosan frissülő infóinkat ITT KÖVETHETITEK
Rendelésekkel, szállítással, működésünkkel, nyitvatartással kapcsolatos folyamatosan frissülő infóinkat ITT KÖVETHETITEK
Fitness>Kardio gépek>Evezőpadok>Edzőtermi evezőpadok > Evezőgép Concept2 E PM5 (Termékkód: CONCEPT2-E)

Evezőgép Concept2 E PM5 - AKCIÓ

Professzionális evezőgép, légellenállásos fékrendszer, megerősített konstrukció, modern edzőgép, garantált minőség

Professzionális evezőgép, légellenállásos fékrendszer, megerősített konstrukció, modern edzőgép, garantált minőség több »

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
495 200 Ft
Nettó ár:
389 921,26 Ft
Gyártói listaár:
699 600 Ft
- Megtakarítás 204 400 Ft (29%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Paraméterek
  • Hasonló termék (5)

Evezőgép Concept2 E PM5

A Concept2 E PM5 modell egy minőségi evezőgép, amelyet az összes sportágban hasznosítani lehet a felkészítő edzések során. Ez a gép a D modell továbbfejlesztett verziója. A nyereg 51 cm magasságban van, ami megkönnyíti a be- és kikapcsolást. Az evezőgép az idősek és a csökkent mozgásképességű emberek számára is alkalmas. A kialakításnak és a minőségi nyeregnek köszönhetően az evezés mindenki számára kényelmesebb. Légellenállást alkalmaz a terhelés vezérléséhez, ezáltal megfelelően szimulálja a terhelést, ami hasonló a vízben való evezéshez. A gép ellenállása közvetlenül arányos az evezőgépre kifejtett erővel - minél több energiát állít elő, annál hatékonyabb az edzés, az egész test izomzatát erősíti. Segítségével az erőnlét és az állóképesség is fejleszthető a sérülés kockázata nélkül. Mindezek mellett a vérkeringésre is jótékony hatással van.

A Concept2 modell E evezőgép kiváló minőségű. A széles acél lábak stabilitást biztosítanak. A hosszú alumínium sín egy ergonómikusan kialakított nyereggel felszerelt, amelynek köszönhetően több kilométer után sem válik kényelmetlenné az edzés. Az ülés golyóscsapágyakkal rendelkezik, amelyek tökéletes csúszást biztosítanak. A sín könnyen eltávolítható, a váz összecsukható, ezáltal minimális helyet foglal el, így a tárolása kisebb helyiségekben sem lesz probléma. Praktikus szállítókerekekkel is felszerelt a könnyebb szállítás érdekében.

A Concept2 D evezőgép modern PM5 számítógéppel van ellátva, mely könnyen kezelhető. Megjeleníti az edzéshez szükséges összes adatot, mint például a távolságot, az aktuális sebességet, az átlagos sebességet, a teljesítményt wattban vagy az elégett kalóriát. A kiválasztott program (10 előre beállított) alapján más információkat is kijelezhet, mint például a célállomás távolsága vagy az aktuális szakasz ideje. Az előre beállított programok mellett saját program használatára is van lehetőség. Természetesen, ha kiegészíted és párosítod mellkasövvel (bluetooth vagy ANT +), akkor a számítógép megjeleníti a pulzusszámodat.

Az összes edzési adatot a számítógép memóriájában tárolja, és az ErgData alkalmazással (iOS és Android) áthelyezhető okostelefonra vagy a számítógépre, és tovább lehet dolgozni vele. A tápellátást két D elem biztosítja, és Te is energiát termelsz az evezéssel. Nincs szükség arra, hogy árramforráshoz csatlakoztatsd, így a vezetékek nem akadályoznak edzés közben.

A Concept2 evezőgép a kiváló minőségű, összecsukható szerkezetének, a széleskörű edzési lehetőségeknek, illetve annak köszönhetően, hogy szinte az egész test izomzatát bekapcsolja az edzésbe, nagyszerű választás otthoni és professzionális fitneszközpontok számára is.

Főbb jellemzők:

  • professzionális evezős gép
  • nyereg 51 cm magasságban
  • megbízható légellenállásos fékrendszer
  • minőségi konstrukció, amely könnyen szétszerelhető
  • nagyon hosszú sín, amelynek köszönhetően a magasabb felhasználók is igénybe vehetik
  • modern PM5 számítógép
  • edzési adatok egyszerű átvitele más eszközre

Technikai adatok - Evezőgép Concept2 D PM5:

terhelés szabályozás manuális
terhelési szintek száma 10
ülősín hossza 137 cm
fékrendszer légellenállásos
előre beállított programok 10
HRC program nem
WATT program nem
manuális program igen
pulzusérzékelő nem
szállítókerekek igen
talajkiegyenlítő rendszer nem
mellkasöv érzékelő igen
mellkasöv nem
audio bemenet nem
összecsukható igen
gép teljes mérete m91 cm x sz61 cm x h244 cm
összecsukott mérete m137 cm x sz69 cm x h119 cm
maximális terhelhetőség 135 kg
súly 29,5 kg
tápegység 2x mono egység, D típus
kategória S (EN957 szabvány)
felhasználható kereskedelmi, edzőtermi és otthoni használatra

Evezőgép Concept2 E PM5 - Letölthető fájlok

pdf CONCEPT2_D_es_E_modell_evezogep-HU.pdf

Evezőgép Concept2 E PM5 - Termékparaméterek

Mellkasi öv
nem
Maximális teherbírás (kg)
135 kg
Fékrendszer
Légellenállásos
HRC
nem
Transzportkerekek
igen
Szintezés beállítás
nem
Súly
29.50 kg

Evezőgép Concept2 E PM5 - alternatívák - minden raktáron!

Evezőpad inSPORTline Yakapa
Evezőpad inSPORTline Yakapa
577 100 Ft
Raktáron: 1 hét
Több információ