Vibrációs tréner inSPORTline Lotos

Vertikális vibrációk, a vibráció intenzitásának beállítása, nagyobb edzőfelület, egymáshoz közeli fogantyúk, csendes működés.  

Vertikális vibrációk, a vibráció intenzitásának beállítása, nagyobb edzőfelület, egymáshoz közeli fogantyúk, csendes működés.   több »

Szín
ezüst piros
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
171 900 Ft
Nettó ár:
135 354,33 Ft
Gyártói listaár:
191 300 Ft
- Megtakarítás 19 400 Ft (10%)
Hűségkedvezmény:
Hitelkalkulátor

Javasoljuk hozzávásárolni

 • Leírás
 • Paraméterek
 • Hasonló termék (2)
 • Referenciák (19)

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos

Az inSPORTline Lotos vibrációs tréner ideális segédeszköz otthoni alakformáláshoz. Intenzív vibrációk elvén működik, ami reflexív izomösszehúzódást okoz, és ezáltal eddzed az izmokat. Elég 5 percet állnod enyhén behajlított térdekkel, és az eredmények azonnal érezhetőek lesznek. Az inSPORTline Lotos gépen az egész testedet formálhatod speciális gyakorlatok segítségével. Az egyes gyakorlatokat részletesen a mellékelt használati utasítás tartalmazza. A vibrációs tréner segít a gyors és hatékony alakformálásban és súlycsökkentésben. Az edzés az inSPORTline Lotos vibrációs tréneren biztonságos, hatékony és időtakarékos. Többek között ezért is vált ez a gép rövid idő alatt nagyon kedvelt sporteszközzé.

A vibrációs tréner fő előnyei:

 • hatékony vertikális vibráció a hatékony izomerősítésért
 • segít a gyors és hatékony alakformálásban és súlycsökkentésben
 • vibráció közben háromszorosára nő a gyakorlatok hatékonysága 
 • a speciális masszázsfelület a remekül tapadó rovátkolással vérbőséget okoz, ellazítja és masszírozza a lábát, tenyerét, fenékét vagy hátát 
 • elősegíti a gyorsabb felépülést és regenerációt fizikai terhelés, sportolás vagy edzés után
 • különösen alkalmas a futók, a korcsolyázók, a kerékpárosok és a síelők edzésének első vagy utolsó szakaszaként
 • a reuma és más csont- és ízületi megbetegedések esetén is használható segédeszközként (csak orvosával való konzultáció után)
 • javítja a vérkeringést
 • hatékony a fájdalmak megszüntetésében, az ízületek és izmok merevségének helyreállításában
 • javítja az egyensúlyt és a koordinációt 
 • hatékony a cellulitisz elleni küzdelemben
 • segít a stressz és a depresszió elleni harcban 
 • növeli a növekedési hormon termelését


A Lotos gép főbb jellemzői: 

 • LED kijelző
 • nagy fogantyúk
 • gumi felület remekül tapadó rovátkolással
 • használati utasításban instrukciók az edzéshez
 • computer megjeleníti: program, idő és sebesség 

Technikai leírás:

vibráció típusa vertikális ("hinta")
motorok száma 1
motor teljesítménye 300 W
vertikális vibrációk frekvenciája  5,86-13,7 Hz
3D vibraciók frekvenciája X
vertikális vibrációk amplitúdója 6-8 mm
3D vibraciók amplitúdója X
vibrációs fokozatok száma 50
pulzusérzékelő nem
összes program 4
előre beállított program 3
felhasználói program X
manuális program igen
kijelző igen
vezérlés a kijelzőn és az alsó konzolon 
szállítókerekek nem
talajkiegyenlítő rendszer igen
erősítő kötelek nem
gép teljes mérete h67 x sz64 x m140 cm
vibrációs felület mérete h65 x sz62 cm
teherbírás 120 kg
súly 30 kg
tápegység hálózati adapter
kategória H (az EN957 szabvány szerint) 
felhasználás otthoni

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - Letölthető fájlok

pdf Használati útmutató

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - Termékparaméterek

Motorteljesítmény
300 W
Vibrációs felület mérete
65 x 62 cm
Maximális teherbírás (kg)
120 kg
Vibráció frekvencia
5,86 - 13,7 Hz
Vibráció típus
Vertikális
Vibrációs sebességek száma
50
Programok száma
4
Szintezés beállítás
igen
Kijelző
igen
Számítógép vezérlése
Integrált
Vállerősítő
nem
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm))
67 x 64 x 140 cm
Súly
30 kg
Célcsoport
Otthoni használatra

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - alternatívák - minden raktáron!

Vibrációs tréner inSPORTline Lotos - értékelés

Forrás – arukereso.hu

Átlagos értékelés 4.8 / 5 összesen 19 véleményből

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Olyan eszközt kerestem, ami a nyugdíjas, az aktívabb életet kevesebb mozgással élő korosztálynak is használható megerőltetés nélkül izmaik megmozgatására anélkül, hogy edzőterembe kelljen járni.

Viszonylag kevés helyet foglal el, csendesen működik, külseje tetszetős, és lehet hogy furának tűnik, de egyszerűen szerethető!

Számomra azért volt érdemes ezt a terméket választani, mert otthon lehet használni, teljesen átmozgat, és ezzel úgy érzem, teszek valamit magamért, illetve az egészségem megőrzéséért.

Hátrányának a magyar nyelvű használati útmutatót tartom, ami egyrészt nem egyezett meg az eredeti leírásban foglaltaknak, illetve a valós működésnek, másrészt kicsit bővebb részletezést vártam mind a gyakorlatok bemutatásáról, mind ezek hatásairól. Jó lett volna egy rövid DVD bemutató a helyes testtartásokról, és egy rövid tájékoztató arról, hogy lehet-e a rajzos ábrán bemutatott néhány gyakorlaton kívül ezektől eltérőeket is elvégezni, ill. okozhatok-e ezzel valamilyen károsodást magamnak. A neten nézegetek hasonló termékek használatáról videókat, de azok többnyire 3D-sek, és nem tudom eldönteni, hogy erre a készülékre ezek alkalmazhatóak-e?

Két heti használat után a bal térdembe és a hasamba nyilalló, szúró fájdalom jelentkezett, pár napra leálltam a gép használatával, most nagyon alacsony fokozaton próbálgatom újra. Fogalmam sincs mit csinálhattam rosszul, de nem adom fel.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Kevés idővel rendelkezem és sajnos a kg rakodtak napi 10-20perc edzés rajta nekem is belefér. Így gondoltam annyira dicsérik egy másik cég gépét körülnéztem nincs-e olcsóbb, és itt találtam. A másik cégnél semmivel se tud többet az a gép csak az ára 3szorosa mint az én megvásárolt gépemnek , kinéztem megvettem. Mivel a gépet nem csak én használom, mindenki csak dicséri sokkal erősebb a vártnál, látványosan formálja az alakot. Néztem a gép erőssége , kinézete, teljesítménye olcsó és ugyan olyan erős mint más cégnél drágábban árusított gép. Könnyű, kis helyen elfér, megbízható.

A gépet csak ajánlani tudom minden fogyni vágyónak aki szeretné testét átformálni. Egész napos állás után fájó hátnak tőkéletes . Idősebbeknek nagyon jó vérkeringést serkenti, az egész testet átmozgatja . Kényelmes a használata , könnyű a kezelése

Olyat nem tudok.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Koromból adódóan olyan gépet kerestem, amely segít a mindennapi mozgásban, de nem terheli az ízületeket, és főleg a szívet. Panel lakásban is használhatom úgy, hogy a zajjal nem zavarom a szomszédokat és a családomat. Tetszetős a kivitelezés, valamint fontos szempont volt az 5 év garancia.

Kb 1 hónapja használom a gépet. Ez idő alatt napi 2-20 perces használat mellett a súlyom igaz nem változott, de centiben bizony mérhető a különbség.

Fontos eredmény, hogy megállás nélkül fel tudok menni a 4. emeletre, / lift nincs / ami már évek óta nem sikerült. Az alap programokat a gyerekeim használják boxedzések után levezetésként, és nagyon elégedettek.

Egyenlőre nem tudok hátrányról beszámolni.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Elsősorban a megbízható bolt . A termék műszaki leírása alapján választottam figyelembe véve az árát is .

Két hete használom napi rendszerességgel. Egy baleset következtében korlátozott lett a mozgásom és semmilyen sportot nem tudtam végezni. Az izmaim erősödtek így fizikai erőnlétem jobb mint volt. Mindenkinek ajánlom aki emeletben lakik. Csendes és így senkit nem zavarok vele. Rövid használat után már elmondhatom, hogy az egészségi állapotom javulása érdekében ennél jobb eszközt nem is választhattam volna.

Részletesebb leírás a műszaki ill. alkalmazásával kapcsolatban.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Sok jót hallottam róla, gondoltam, hogy kipróbálom. Ha már működik, kiváló. Sajnos az elsőnek küldött gép hibás volt. Sokat dolgoztunk az össze és a szétszerelésen. Egy ilyen árú gépnél az lenne a minimum, hogy szállításkor jön egy szakember, aki összeszereli és kipróbálja. Ez egy 30 kg-os szerkezet, nehéz mozgatni.

A termék kitűnő, beváltotta a várakozásaimat. Naponta használom, érzem a hatását.

A terméknek nincs hátránya, csak előnyöket tudok mondani. A cég ügyfélszolgálata is nagyon korrekt és segítőkész. Az otthoni összeszerelés többeknek gondot okozhat.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Egészségmegőrzésre alkalmasság, otthoni használatra megfelelőség, nem lehet zajos kivitelű, egyszerű kezelhetőség, áttekinthető funkció, esztétikus megjelenés, karbantarthatóság, szervizelési lehetőség, márkás termék, közepes elfogadható ára legyen,

Az elvárt fogyasztó izomerősítő hatásokról beszámolni nem tudok. a napi használatba vétel az ajánlásoknak megfelelően történik.

Nem tapasztaltam működési hiányt problémát

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Kevés a szabadidőm, így olyan hatékony sporteszközt kerestem, amivel gyorsan formálható az alakom és a test minden részét átmozgatja. Nem foglal nagy helyet.

Megjelenése, szép. Helyigénye kicsi. Napi 90perc használattal, egy hónap alatt centikben mérhető a változás. Halkan működik. / Én elsősorban fogyásra vásároltam, viszonylag alacsony fokozaton használom/6-os/

Nem tapasztaltam.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Jártam ilyen edzésekre. Nagyon szerettem. időhiány miatt nem tudtam minden nap elmenni. Így naponta többször is edzhetek és akkor, amikor nekem tetszik. Éppen volt egy áresés is.

Nagyon jó testedzés. Kilazítja a gerincet, így az edzés után sokkal jobban tudok járni, jó a térdemnek is. A láb fájásom már 4 napi edzés után elmúlt, (egész nyáron alig tudtam menni) ,könnyebben megyek e lépcsőkön is. Úgy érzem, a vizesedés ellen is jó. Remélem, a fogyásban és az izmosodásban is segíteni fog.

Nincs

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Billegős rendszerű vibrációs trénert kerestem otthonra, és a Lotos szimpatikus, megfizethető gépnek tűnt, ami körülbelül tudja azt, amit a "nagyok", itthonra elég a teljesítménye is, nem is csúnya, és 5 év garancia van hozzá. Fontos volt még, hogy a webshop nagyon korrekt és részletes tájékoztatást nyújtott, pl. rávilágított a 3D és a billegő gépek közti különbségre, és nem próbált mást rám sózni, mint amit szerettem volna.

Pontosan úgy működik, ahogy kell neki, kis helyen elfér, nagyon szeretem.

A kivitelezésben vannak hiányosságok, az összeszerelésnél az egyik lyukat még reszelnünk is kellett, annyira sorjás volt, és pár nap után elkezdtek furcsa (csapágyszerű, söprögető) hangok jönni belőle, nem hangos, csak picit aggasztó :(

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

A hatékonyabb hatása miatt döntöttem mellette. Forradalmian új technológia. Szép kivitel, kényelmes.

Időtakarékos. A torna végén kellemesen átmasszírozza az egész testet.

Talán lehetne egy kicsit nagyobb az alja.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

- ár - garancia - kivitel - méret

A shop által leírtak megfelelnek a valóságnak. Könnyen kezelhetö, jól átmozgat, a beállított programok is megfelelöek. én nagyon elégedett vagyok vele.

A forgalmazó nagyon hamar 3-4 munkanapon belül leszállította a terméket, mindenröl emailben értesített.

Nem tapasztaltam semmi negatívumot.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Nem legyen túl nagy, és az ára is megfelelő volt számomra.

Csendes és egy panel lakásban is kényelmesen elfér. A bőröm látványosan feszesebb lett napi 2x20 perces használat után. Imádom, nem bántam meg, hogy megvettem csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek nincs ideje konditerembe járni.

nincs

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ár-érték arányban ez tűnt a legkedvezőbbnek viszonylag nagy teljesítménye miatt!

Viszonylag erős és különlegesen szép küllemű gép.

Az összeszerelésnél tapasztalható némi hanyagság a gyártásnál, a menetet nehéz eltalálni a rossz illeszkedés miatt.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Olyan gépet kerestem, ami segít a fogyásban, az alakom formálásában. Úgy godolom ez a gép megfeleő lesz. Az először küldött gép nagyon hangosan működött. Reklamálásra 2 órán belül válaszoltak. 2 nap múlva megérkezett a csere. Még kipróbálás előtt van.

Erősnek tűnő, tetszetős, szép kivitel.

remélem nem lesz.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ne legyen túl nagy,legyen dekoratív,ne legyen nagy a fogyasztása.

Nekem teljesen jól működik,már sokat változott az alakom tőle,főleg centiben mérhető.

Nincsenek.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

KIPRÓBÁLTAM HASONLÓ GÉPET EGY EDZŐTEREMBEN ÉS LÁTTAM A JÓTÉKONY HATÁSAIT... MUNKATÁRSUK AJÁNLÁSÁRA VÁSÁROLTAM PONT EZT A GÉPTÍPUST, MIUTÁN BESZÉLGETTÜNK ARRÓL, HOGY PONTOSAN MIT VÁROK A GÉPTŐL, ILLETVE MIRE KÍVÁNOM HASZNÁLNI. IGAZÁN NINCS TAPASZTALATOM A MÁS GYÁRTÓK HASONLÓ TERMÉKEKET ILLETŐEN. EGY MEGBÍZHATÓ GÉPET KERESTEM, ÉS ERRŐL MEGGYŐZÖTT A GYÁRTÓ 5 ÉVES GARANCIÁJA

ALAKFORMÁLÁSRA KITŰNŐEN HASZNÁLHATÓ.

SOKSZOR ÉRZEM, HOGY A GÉP NEM ELÉG STABIL (40-ES FOKOZAT FELETT) MÁR OLYAN AZ ÉRZÉSEM, MINTHA SZÉT AKARNA ESNI.... EZÉRT ILYEN - VAGY ENNÉL MAGASABB FOKOZATTAL NEM IS HASZNÁLOM. NYILVÁN EZ AZ OTTHONI (NEM PROFESSZIONÁLIS) GÉPEK VELEJÁRÓJA - EZÉRT AZ ÁRÉRT : (((

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Ár, érték arány. Hatékonyság.

A termék a funkciójának megfelel.

Eddig nem tapasztaltam! (Remélem nem is fogok! )

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Régebben edzőterembe jártam vibro edzésekre és ezért választottam ki ezt gépet.

Kevés idő ráfordítással lehet karbantartani a mély izmokat.

Nincs ilyen.

Vásárló

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Az volt a fő célom, hogy télen mivel kevesebbet járok fitneszterembe, otthon tudom élvezni a sport lehetőséget, lazítani, edzeni tudjak, amikor időm engedi.

Jó lehetőség a programok között a választási lehetőség, 1-3-ig. Egy fáradt nap után jó a gép használata, mivel az összegyűlt stresszt kidolgozza, kimasszírozza a szervezetből, s utána sokkal kellemesebben érzi magát az ember.

A program egyes fázisaiban nagy a talp részén a zörgés, kicsit kellemetlen a hangja.

Akciók és kedvezmények e-mailen