Figyelem! Márkaboltjaink márcuis 8-tól átvevőpontként üzemelnek! A termékeket rendeld meg online, mi elkészítjük neked átvételre vagy kiszállítjuk! További információért klikk ide
Figyelem! Márkaboltjaink márcuis 8-tól átvevőpontként üzemelnek! A termékeket rendeld meg online, mi elkészítjük neked átvételre vagy kiszállítjuk! További információért klikk ide
Sport>Görkorcsolyák>Fila görkorcsolyák > Görkorcsolya Fila Vanity White (Termékkód: 013018025)

Görkorcsolya Fila Vanity White - AKCIÓ

"Többé már nem csupán görkorizásról van szó: csak nevess és ragyogj! Vanity robbanás a városban. Még az elvárásaid is túlszárnyalja." Ez a Fila női görkori visszarepíthet minket a 80-as évekbbe ahol a görkori disco nagyon menőnek számított. Nemcsak akkor, hanem most is kivívja a figyelmet akár a táncparketten akár az utcán ez a vidám, színes görkorcsolya. Az igazi retro stílust képviseli.

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!

"Többé már nem csupán görkorizásról van szó: csak nevess és ragyogj! Vanity robbanás a városban. Még az elvárásaid is túlszárnyalja." Ez a Fila női görkori visszarepíthet minket a 80-as évekbbe ahol a görkori disco nagyon menőnek számított. Nemcsak akkor, hanem most is kivívja a figyelmet akár a táncparketten akár az utcán ez a vidám, színes görkorcsolya. Az igazi retro stílust képviseli. több »

Méret
37 38
Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
15 700 Ft
Nettó ár:
12 362,20 Ft
Gyártói listaár:
24 600 Ft
- Megtakarítás 8 900 Ft (36%)
Hűségkedvezmény:
  • Leírás
  • Hasonló termék (8)

Görkorcsolya Fila Vanity White

A Fila Vanity White egy 4 kerekű, retro stílusú, magasított szárú, fűzős városi görkorcsolya. Ha szereted a színeket, akkor ez a te görkorcsolyád! A magenta színű kerekek és a színes fűzők igazán vidámmá varázsolják ezt a görkorit, amely alkalmas görkorcsolyás sétákhoz, rövid kirándulásokra.

A diszkópályák számokban és rajongókban is nőnek, lehetőséget nyújtva bárkinek, hogy zenére görkorizzon, táncoljon és élvezze a jó hangulatot barátaival. Ez kiváló módja annak, hogy folytathassuk a korcsolyázást a hideg szezonban. Igazi retro stílust képvisel, aminek ismét eljött az ideje. A görkori diszkó-pályák számokban és rajongókban is nőnek, lehetőséget nyújtva bárkinek, hogy zenére görkorizzon, táncoljon és élvezze a jó hangulatot barátaival. Ez kiváló módja annak, hogy folytathassuk a korcsolyázást a hideg szezonban. Figyelemfelkeltő színeivel akár az utcán akár belső téren korcsolyázik, biztosan felhívja a figyelmet erre a kiváló darabra. Igzán nőies divatos fehér színben magentával kombinálva csak arra vár, hogy egy hölgy igazán a magáénak érezze.

Technikai adatok:

  • Alváz: kompozit
  • Rögzítés: fűzős
  • Kerekek: Fila 58mmx32mm / 80A öntött PU
  • Csapágyak: ABEC 7
  • Szín: fehér-magenta
  • Méretek: EU 30 - 42 csak egész számok