Fitness>Étrend és táplálékkiegészítők>Fogyókúra>Edzés előtt > Ital Nutrend Carnitin 750 ml (koffein nélkül) (Termékkód: 3844)

Ital Nutrend Carnitin 750 ml (koffein nélkül)

KÖNNYEDSÉG MINDEN EGYES KORTYBAN! Kedvenc itala új enyhe frissítő dragon fruit ízesítésben is.

KÖNNYEDSÉG MINDEN EGYES KORTYBAN! Kedvenc itala új enyhe frissítő dragon fruit ízesítésben is. több »

Raktári állapot:
Válasszon terméktípust
Az Ön ára:
800 Ft
 
106,67 Ft / 100 mililitr
Nettó ár:
629,92 Ft
Gyártói listaár:
1 000 Ft
- Megtakarítás 200 Ft (20%)
Hűségkedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Videó (2)

Ital Nutrend Carnitin 750 ml (koffein nélkül)

Pótolja a folyadékot és energiát sportolás közben és támogassa testsúly csökkentési szándékát. Próbálja ki az egyedülálló CARNITIN DRINK-et, mely segít céljai elérésében. A sárkánygyümölcsként ismert dragon fruit termés (kaktusz) ízével kiwi, körte és dinnye keverékére emlékeztet. Származási helye Közép- és Dél Amerika.

CARNITIN DRINK
Hatékony anyagkombinációjának köszönhetően a CARNITIN DRINK ideális teljesítmény serkentő ital, mely növeli a bőr alatti zsírból származó energia felhasználását. Szénsav mentes, cukrot nem tartalmaz. Taurin és B3 vitamin tartalmának köszönhetően segít a mozgás koordinációban és összpontosításban.
A kevésbé édes italokat részesíti előnyben? Próbálja ki a CARNITIN DRINK-et a következő ízesítésekben: koffein mentes – eukaliptusz + kiwi, fresh grep, dragon fruit.
CARNITIN DRINK segít:
  • a folyadék- és energia feltöltésben
  • felgyorsítani a zsírégetést
  • javítani a mozgás koordinációt és koncentrációt
Hatóanyag jellemzői:
A CARNITIN ACTIVITY DRINK hatóanyag jellemzői:
L-Karnitin bázis – L-Karnitin szállítja a zsírsavakat elégetésük helyére az energia központokba, az ún. mitochondriumokba, ezzel segítve a zsírból nyert energia képződést. Része van a szervezet energizálásában és jelentősen hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, segíti a szív-és agyműködést, javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet.
Az anyagcsere serkentés érdekében (anyagcsere felgyorsítása) koffeint tartalmaz (kivéve az eukaliptusz+kiwi, fresh grep ízesítést), mely segít i a metabolizmust és ennek eredményeképpen több energiát használ fel a zsírból. Egyidejűleg összességében gyorsítja az anyagcserét, ami a szervezet számára annyit jelent, hogy az alap életfunkciók biztosításához (pl. bazális metabolizmus) több energiát használ fel.
Az energizáló keverék taurinnal dúsított, ami segíti a koncentrációt a terhelés alatt, ezzel segítve a jobb mozgás koordinációt . A taurin mellett hat a koffein is, mely szintén serkenti a központi idegrendszert.
Javasolt adagolás:
  • napi 1 üvegcse Carnitin drink.
  • fizikai teljesítés támogatására kezdje fogyasztani a teljesítés előtt 20-30 perccel, fokozatosan adagolja teljesítés közben is.
Felhasználása:
Felnyitás után max 24 óráig fogyassza. Az esedékes üledék nem utal romlott termékre.
Carnitin drink - fresh grep, kiwi – eukaliptusz ízesítésben
Különleges tápláléknak minősülő élelmiszer. Nem alkalmas gyerekek és fiatalkorúak számára. Tárolja gyermekektől elzárva! Tárolja száraz helyen 25°C-ig. Védje a közvetlen napfénytől. Óvja a fagytól.. A gyártó nem vállal garanciát a helytelen használat vagy tárolás következtében bekövetkezett károkért.

Ital Nutrend Carnitin 750 ml (koffein nélkül) - videoItal Nutrend Carnitin 750 ml (koffein nélkül) - ezen kategóriákba besorolva: