Vissza

Összehasonlított termékek

Ital Nutrend Carnitin 750 ml (koffein nélkül)

KÖNNYEDSÉG MINDEN EGYES KORTYBAN! Kedvenc itala új enyhe frissítő dragon fruit ízesítésben is. több


700 Ft
93,33 Ft / 100 ml

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Pótolja a folyadékot és energiát sportolás közben és támogassa testsúly csökkentési szándékát. Próbálja ki az egyedülálló CARNITIN DRINK-et, mely segít céljai elérésében. A sárkánygyümölcsként ismert dragon fruit termés (kaktusz) ízével kiwi, körte és dinnye keverékére emlékeztet. Származási helye Közép- és Dél Amerika.
CARNITIN DRINK
Hatékony anyagkombinációjának köszönhetően a CARNITIN DRINK ideális teljesítmény serkentő ital, mely növeli a bőr alatti zsírból származó energia felhasználását. Szénsav mentes, cukrot nem tartalmaz. Taurin és B3 vitamin tartalmának köszönhetően segít a mozgás koordinációban és összpontosításban.
A kevésbé édes italokat részesíti előnyben? Próbálja ki a CARNITIN DRINK-et a következő ízesítésekben: koffein mentes – eukaliptusz + kiwi, fresh grep, dragon fruit.
CARNITIN DRINK segít:
  • a folyadék- és energia feltöltésben
  • felgyorsítani a zsírégetést
  • javítani a mozgás koordinációt és koncentrációt
Hatóanyag jellemzői:
A CARNITIN ACTIVITY DRINK hatóanyag jellemzői:
L-Karnitin bázis – L-Karnitin szállítja a zsírsavakat elégetésük helyére az energia központokba, az ún. mitochondriumokba, ezzel segítve a zsírból nyert energia képződést. Része van a szervezet energizálásában és jelentősen hozzájárul a testsúly csökkentéséhez, segíti a szív-és agyműködést, javítja a fizikai és szellemi teljesítőképességet.
Az anyagcsere serkentés érdekében (anyagcsere felgyorsítása) koffeint tartalmaz (kivéve az eukaliptusz+kiwi, fresh grep ízesítést), mely segít i a metabolizmust és ennek eredményeképpen több energiát használ fel a zsírból. Egyidejűleg összességében gyorsítja az anyagcserét, ami a szervezet számára annyit jelent, hogy az alap életfunkciók biztosításához (pl. bazális metabolizmus) több energiát használ fel.
Az energizáló keverék taurinnal dúsított, ami segíti a koncentrációt a terhelés alatt, ezzel segítve a jobb mozgás koordinációt . A taurin mellett hat a koffein is, mely szintén serkenti a központi idegrendszert.
Javasolt adagolás:
  • napi 1 üvegcse Carnitin drink.
  • fizikai teljesítés támogatására kezdje fogyasztani a teljesítés előtt 20-30 perccel, fokozatosan adagolja teljesítés közben is.
Felhasználása:
Felnyitás után max 24 óráig fogyassza. Az esedékes üledék nem utal romlott termékre.
Carnitin drink - fresh grep, kiwi – eukaliptusz ízesítésben
Különleges tápláléknak minősülő élelmiszer. Nem alkalmas gyerekek és fiatalkorúak számára. Tárolja gyermekektől elzárva! Tárolja száraz helyen 25°C-ig. Védje a közvetlen napfénytől. Óvja a fagytól.. A gyártó nem vállal garanciát a helytelen használat vagy tárolás következtében bekövetkezett károkért.



Videó


Vélemények

Értékelés: 4.8

96%

vásárlónk ajánlja

6

vásárlói vélemény


AS
AS

Andrea Slaninová

Véleményezve: 27. 9. 2013

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

nagyszerű ital sportolóknak, akik megfelelő itallal szeretnék pótolni a folyadékot, miközben javítják a kondíciójukat és vitaminokat pótolnak. nem tartalmaz koffeint sem, így más koffeintartalmú étrend-kiegészítőkkel együtt is fogyasztható érdekes és ízletes ízekben kapható, és nem túl édes

koffeinmentes, de karnitinnel és vitaminokkal

nagy kiszerelésben

nagyszerű ízek

jó ár - különösen akkor, amikor a termék akciós

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!