Vissza

Összehasonlított termékek

Masszázs papucs inSPORTline Klabaka mágnesekkel

Fából készült cipő akupresszúrás pontokkal, mágnesekkel és nefritekkel, javítja a vérkeringést a szervezetben, és hozzájárul a szervek megfelelő működésének helyreállításához és a jobb anyagcseréhez. több


Méret: 

Válassz terméktípust

5 800 Ft

Áfával

Elküld Figyel

A vásárláshoz ezt kapod még

 • Az e-shopunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő

Termékleírás

Az inSPORTline Klabaka masszázs papucs olyan akupresszúrás cipő, melynek pozitív hatásait a mágnesek és olyan ismert természetes kövek jelenléte támogatja, mint a nefrit.

Minden egyes cipő fából készült masszázs tüskékkel rendelkezik, amelyek anatómiailag formázottak. Ezek a tüskék nagyon hatékony akupresszúrás lábmasszást biztosítanak. Az ilyen tüskékkel történő masszírozás javítja a vérkeringést a szervezetben, illetve hozzájárul a szervek megfelelő működésének helyreállításához és a jobb anyagcseréhez. Ez az akupresszúrás masszázs teljesen felüdíti a testet, és enyhíti a fáradtságot. Kényeztesse tehát  magát ilyen hatékony masszázzsal naponta többször, és érezze magát frissnek.

A nefritet már az ókori Kínában használták az erős érzelmek és a mentális feszültség csillapítására, harmonizálja a pszichét. A nefrit ásvány képessége ismert különböző problémák, például veseelégtelenség, vesegyulladás, beleértve a krónikus problémákat is.

A mágnesek szintén jótékony hatásúak: befolyásolják a kiegyensúlyozott energiaáramlást, elősegítik a vérkeringést az alsó végtagokban, ezáltal eljutnak a sejtekhez a szükséges tápanyagok és oxigén. Csillapítja a fájdalmat, és csökkenti a duzzanatot. Ennek a papucsnak rendszeres viselésével támogatja az immunrendszert. Továbbá befolyásolja a test energiaútjait, ezáltal befolyásolja a belső szervek működését - emésztést, szívműködést, érrendszeri és endokrin rendszert.

A hatékony akupresszúra-masszázs eléréséhez napi többször kb. 5-20 percet használja lehetőleg zokni nélkül. Eleinte lehet ülve taposni a papucsban olyan erősen, amíg Önnek az kellemes. Az első használat során egyes emberek kis fájdalmat tapasztalhatnak a lábuk idegvégződéseinek érzékenysége miatt, de emiatt nem kell aggódniuk. Kis idő elteltével a fájdalom eltűnik, és kényelmesen fogja magát érezni a papucs viselésekor. Ha folyamatosan és rendszeresen használja a papucsot, hatása intenzívebb lesz.


Technikai leírás:

 • 46 fa akupresszúrás tüske
 • 2 mágnes
 • 2 nefrit ásvány
 • állítható pánt
 • anyag: fa, gumis talp, műbőr pánt, fém csat
 • súly: 380 g/pár


Figyelmeztetés:

 • ne használja terhesség és menstruáció alatt 
 • a súlyos szívelégtelenségben és a magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott a papucs használata - ha a betegség nem súlyos, csak rövidebb időtartamig viselje, vagy konzultáljon orvosával 
 • ne merítse a papucsokat vízbe
 • ne tisztítsa savas és lúgos oldatokkal
 
Termék árának követése