Vissza

Összehasonlított termékek

Elliptikus tréner inSPORTline inCondi ET550i

Elektronikus vezérlés, tiszta és intuitív 7 " TFT kijelző, letisztult design, prémium szoftver. több


357 100 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az összeszerelést három csoportra osztjuk idő és műszaki nehézség szerint. Összeszerelés megrendelése esetén kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és időpont egyeztetés után elvégezzük az összeszerelést. Az olcsóbb gépeket általában saját kezűleg is összeszerelheted, de ha nem bízol magadban, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni megrendelheted "szakszerű összeszerelés" szolgáltatásunkat.

  • Na vybrané produkty (fitness trenažéry) s cenou nad 3 990 Kč Vám nabízíme nadstandardní záruku 10 let! To si můžeme dovolit jen proto, že jsme si kvalitou našich produktů jistí! Rovněž poskytujeme rozšířenou záruku 10 let na všechna jízdní kola značek Kellys, 4EVER, Devron, DHS, Kreativ a také na všechna elektrokola. Spolehněte se na naše produkty i Vy. 10 let záruka se vztahuje na rám stroje/rám kola.

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az inSPORTline inCondi ET550i egy elegáns elliptikus tréner, amelyet otthoni használatra terveztek. A teljesen elektronikus vezérlés vagy a rendkívül robusztus kialakítás csak néhány előnye a sok közül. Az inSPORTline inCondi ET550i egy átlátható 7 "-es TFT kijelzővel rendelkezik, amely 21 előre beállított programot kínál, terhelésintenzitással, felhasználói programokkal, HRC (Heart Rate Rate) és WATT programmal. Természetesen manuális programot is választhatunk. A számítógép vezérlése nagyon egyszerű és intuitív, a megjelenített adatok nagy, jól elrendezett betűkkel vannak megjelenítve. USB-meghajtót is csatlakoztathat, és MP3-zenét beépített hangszórókon keresztül is hallgathatja. A legmegfelelőbb edzéshez a kijelző konzolon tárolhatja telefonját vagy táblagépét a két tárolórekeszben. Létezik szünet funkció, amely lehetővé teszi, hogy egy ideig szüneteltesse, majd visszatérjen a tárolt edzéshez.

Az inSPORTline inCondi ET550i magasabb kategóriába helyezhető. Szerkezete masszív vázzal rendelkezik, maximális teherbírása 120 kg. Lépéshossza 42 cm, lépésmagasság 18 cm,   és egy átgondolt, ergonómikus forma a legkényelmesebb és hatékonyabb edzéshez. A mozgatható fogantyúk között találhatóak mind a pulzusérzékelők, mind a terhelésvezérlés vagy az indítási és vége gombok. Természetesen vannak szállító kerekek és egy szintező rendszer a padló egyenetlenségének kiegyenlítésére. A stabilitást és a biztonságot nagy csúszásgátló futófelületek biztosítják. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az elliptikus tréner inSPORTline inCondi ET550i ideális választás az otthoni edzőterem gépparkjába.


Főbb jellemzők:

  • egy hatékony kardió gép a teljes test edzésére
  • robusztus kialakítás és csendes működés
  • szabványos szoftver
  • kifinomult 7 "-es TFT kijelző
  • a zene vagy a videó lejátszása
  • teljesen elektronikus vezérlés
  • speciális programok "verseny mód" és "virtuális táj"
  • Számítógép kijelzők: idő, sebesség, percenkénti fordulatszám, távolság, ütem, égetett kalória, pulzusszám. teljesítmény, terhelés mértéke
  • HRC program: A gép növeli vagy csökkenti a terhelést úgy, hogy a felhasználó folyamatosan az optimális pulzusszám-tartományban legyen

Technikai paraméterek:

lendkerék súlya 8 kg
vezérlés elektronikus
terhelési fokozatok száma 32
lépés magasság 18 cm
lépés hossz 42 cm
programok teljes száma 34
előre beállított programok 24
felhasználói programok 6
HRC program igen
WATT program igen
manuális program igen
szívritmus érzékelők igen
tabletállvány igen
palack tartó nem
mellkasöv jelvevő  igen
mellkasöv a géphez csomagolva igen
transport kerekek igen
szintező rendszer igen
méretek v159 cm x š66 cm x d167 cm
felhasználó maximális magassága 195 cm
maximális teherbírás 120 kg
súlya 59 kg
fékrendszer mágneses
tápegység 220/230V
kategória HC (EN957 szerint)
felhasználás otthoni

 

Paraméterek

Lendkerék súlya (kg) 8 kg
Lendkerék elhelyezkedése Hátul
Lépéshossz (cm) 42 cm
Q faktor (cm) 18 cm
Maximális teherbírás (kg) 120 kg
Ellenállás vezérlése Elektromos
Ellenállási fokozatok 32
Fékrendszer Mágnesfékes
Transzportkerekek igen
Szintezés beállítás igen
Pulzusmérők a markolatban igen
Felhasználó max. magassága (cm) 195 cm
Összeállított méretek (H/Sz/M (cm)) 167x66x159 cm
Súly 59 kg
Célcsoport Otthoni használatra
Mellkasi öv igen
Technológia inCondi

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!