Vissza

Összehasonlított termékek

Trambulin rugótakaró inSPORTline 305cm

Egyedi inSPORTline trambulin rugótakaró 305cm. több


E-shop: Raktáron: 2-7 nap

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár
Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
30 300 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Egyedi inSPORTline trambulin rugótakaró 305cm-es trambulinokhoz, mely medvédi gyermekeit a sérülésektől. A különleges anyagból készült trambulin rugótakaró megvédi a rugókat a szennyeződésektől, a mechanikai hatásoktól és a felhasználót is óvja az esetleges sérülésektől. A trambulin rugótakarót könnyen, egyszerűen felszerelheti a trambulinra. A rugótakaró textúráját tekintve erős, ellenálló anyagból készül.

Az inSPORTline forgalmazásában álló trambulinokra általánosan jellemző a magas minőségi és biztonsági technika. A trambulin és a trambulin minden eleme megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak, ez saját tanúsítvánnyal is igazolható. A trambulinok csövei, rugói és fém elemei korrózióálló galvanizált technikával készülnek, hogy minél tovább tudja használni trambulinját. A trambulin ugrófelülete az USA-ban kifejelesztett UV álló anyagból készült. A trambulinokhoz ajánlott a tajkaróponyva használata, hogy megvédje használaton kívüli trambulinját.

Trambulin rugótakaró technikai adatai:

  • méret: 305 cm
  • UV védelem 500g/ cm2
  • a trambulinok csomagolásában lévő eredetivel megegyező típus
  • A garanciával kapcsolatos információkért olvassa el a vásárlási feltételeinket!
  • A rugótakarók kopórészeire garanciát csak gyártási hiba esetén áll módunkban adni. A használatból adódó sérülések, kopás, szakadás nem garanciális

 



 

Vélemények

Értékelés: 4.7

94%

vásárlónk ajánlja

41

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 17. 4. 2016

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Nagyon elégedettek vagyunk, az új burkolatra biztonsági okokból volt szükség. Mindenképpen ajánlom, a boltban telefonon megnéztem, hogy milyen széles a perem, nekem 29 cm-re volt szükségem, és ez pontosan ennyi, az egész rugót befedi. Az ára kicsit magasabb, de a huzat nagyon jó minőségű anyagból készült, szerintem sokáig fog tartani. Az üzlet nagyon segítőkész és a kiszállítás meglepően gyors volt. Nagyszerű vásárlás.

minőségi anyag

pontosan illeszkedik a trambulinunkra

a huzat szélessége 29 cm, a teljes rugót befedi

Termék árának követése