Vissza

Összehasonlított termékek

Trambulin rugótakaró inSPORTline 457cm

Egyedi inSPORTline trambulin rugótakaró 457cm. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest RAKTÁRON
Esztergom nem elérhető
Központi EU raktár RAKTÁRON
44 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Egyedi inSPORTline trambulin rugótakaró 457cm-es trambulinokhoz, mely medvédi gyermekeit a sérülésektől. Ez a különleges trambulin rugó takaró erős és ellenálló anyagának köszönhetően megvédi a rugókat a szennyeződéstől és a mechaniaki hatásokat és a gyermekeket az esetleges sérülésektől. A trambulin rugótakaró könnyen, egyszerűen felszerelhető a trambulinra.

Az inSPORTline forgalmazásában álló trambulinokra általánosan jellemző a magas minőségi és biztonsági technika. A trambulin és a trambulin minden eleme megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak, ez saját tanúsítvánnyal is igazolható. A trambulinok csövei, rugói és fém elemei korrózióálló galvanizált technikával készülnek, hogy minél tovább tudja használni trambulinját. A trambulin ugrófelülete az USA-ban kifejelesztett UV álló anyagból készült. A trambulinokhoz ajánlott a tajkaróponyva használata, hogy megvédje használaton kívüli trambulinját.

A trambulin rugótakaró technikai adatai:

  • a trambulin rugótakaró méret: 457 cm
  • UV védelem 500g/ cm2
  • a trambulinok csomagolásában lévő eredetivel megegyező típus
  • A rugótakarók kopórészeire garanciát csak gyártási hiba esetén áll módunkban adni. A használatból adódó sérülések, kopás, szakadás nem garanciális


 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 19. 4. 2013

Vásárlás helye: inSPORTline.cz

(automatikus fordítás)

Öt éve van meg a trambulinunk, és nagyon elégedettek vagyunk. A huzat az első dolog, amit ki kellett cserélni. Az eredeti borítás kezdett repedéseket mutatni, valószínűleg idén is kitartott volna, de a gyerekek biztonsága érdekében a csere mellett döntöttünk. Első pillantásra a huzat jobb minőségűnek tűnik, és jobban tartja a trambulinon. Úgy gondolom, hogy ismét elégedettek leszünk.

jobb teljesítmény, mint az eredeti csomagolásban


Paraméterek

Trambulin átmérője 457 cm
Takaró szélessége 29 cm
Takaró anyaga PVC/PE
UV védelem igen
Szivacs vastagsága 15 mm
Termék árának követése