Fitness > Tolókocsi csatolás inSPORTline OC560 SEG 9660-hoz (Termékkód: 1964)

Tolókocsi csatolás inSPORTline OC560 SEG 9660-hoz

Stabilizátor a tolókocsi csatoláshoz SEG 9660-as szobakerékpárhoz.

Stabilizátor a tolókocsi csatoláshoz SEG 9660-as szobakerékpárhoz.

Raktári állapot:
Webáruház
BP X.ker
Esztergom
EU
Az Ön ára:
6 600 Ft Áfával
Nettó ár:
5 196,84 Ft
Gyártói listaár:
8 160 Ft
- Megtakarítás 1 560 Ft (19%)
Kedvezmény:

Javasoljuk hozzávásárolni

  • Leírás
  • Hasonló termék (8)

Tolókocsi csatolás inSPORTline OC560 SEG 9660-hoz

Rögzítő kellék a SEG 9660-hoz 3 az 1 ben. Ülés leszerelése és egy rögzítő segítségével  mozgássérült felhasználók is használhatják a gépet. A tolókocsi a géphez csatolható, így regeneráló, kardió és gyógytorna gyakorlatok is könnyedén végezhetők a szobakerékpáron.

Magas minőség, precíz kivitelezés és magas szintű kényelem. Ezeket garantálja az inSPORTline a szobakerékpárjaival. Az ékszíjas meghajtásnak köszönhetően a szobakerékpár képes a halk és egyenletes működésre. A szobakerékpár biztonságáról a mechanikus pofásfék gondolsokdik. A szobakerékpár nyerge és kormánya állítható. A szobakerékpárhoz tartozik egy számítógép, mely segítségével nyomon követheti az edzés időtartamát, a sebességet, a megtett távolságot és a ledolgozott kalória számát. Az szobakerékpárok nagytöbbsége méri a pulzusszámot és beépített edzés programokat tartalmaz. A szobakerékpár megfelelő otthoni használatra is, de akár edzőtermekben és hotelek edzőtermében is felfedezhető. Most otthonában is felállíthatja saját edzéstervét. A szobakerékpár segítségével pontosan nyomon követheti a változást erőnlétében és alkatában. A szobakerékpár épp úgy ajánlott alkalmi sportolók számára, mint rednszeresen edzőknek.

Tolókocsi csatolás inSPORTline OC560 SEG 9660-hoz - ezen kategóriákba besorolva:

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom