Vissza

Összehasonlított termékek

Gimnasztikai matrac MCM003

Gimnasztikai matrac MCM003 - speciális habszivaccsal bélelt, mérete 200x120x10cm, megerősített sarkok, kidolgozott stílus több


58 200 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Az MCM003 gimnasztikai matrac kifejezetten akrobatikus torna-valamint egyéb talajgyakorlatokhoz lett kifejlesztve. Az MCM003 gimnasztikai matrac vastagságának és merevségének köszönhetően egyszerre nyújt biztonságot és kényelmet edzés közben. A hosszú élettartamra garancia, hogy az MCM003 gimnasztikai matrac megtartja eredeti alakját és merevségét, valamint sarkai meg vannak erősítve. Kényelmes és nem csúszkál a padlón, ezért az MCM003 gimnasztikai matraccal hatékonyabb és jobb eredményeket érhetünk el sportolás közben. Különleges habszivacs bélés, maximális kényelem, hosszú élettartam és minőségi stílusos kidolgozás, ezek mind az MCM003 gimnasztikai matrac kiváló tulajdonságai, amelyek kategóriájában kiemelik a többi edzőszőnyeg közül!

Technikai adatok:
  • minőségi, ellenálló gimnasztikai matrac
  • gimnasztikai matrac mérete (HxSZxV): 200x120x10cm
  • speciális habszivaccsal bélelt a gimnasztikai matrac
  • a gimnasztikai matrac sarkai megerősítettek
  • minőségi, igényesen kidolgozott dizájn

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!