Vissza

Összehasonlított termékek

Női rövid ujjú felső NCG Womens Misson Short Sleeve Tee SKINS AKCIÓ

Női rövid ujjú felső NCG Womens Mission Short Sleeve Tee SKINS - minőségi anyagösszetétel,  nagyon könnyű anyag, elvezeti a nedvességet, fényvisszaverő logók, széles derékrész, sportoláshoz és utcai viseletre egyaránt alkalmas több


Méret: 

Válassz terméktípust

5 500 Ft
30 nap legjobb ára: 11 700 Ft

11 700 Ft Áfával

-53%

Megtakarítás 6 200 Ft

Hűségkedvezmény 0%

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Javasoljuk hozzávásárolni

Termékleírás

Tedd izgalmasabbá és még csajosabbá viseletedet a SKINS NCG Womens Mission short sleeve Tee női rövid ujjú felsővel sportolás közben. A forradalmi újításnak köszönhetően a SKINS NCG Womens Mission short sleeve Tee női rövid ujjú felső egyedi anyagaösszetétele lehetővé teszi a bőr szellőzését és szárazon tartja azt még a legkeményebb edzés közben is. A széles derékrész miatt a SKINS NCG Womens Mission short sleeve Tee női rövid ujjú felső tökéletesen illeszkedik a csípőre. Fuss bármikor és bárhol! A SKINS NCG Womens Mission short sleeve Tee női rövid ujjú felsőben teljesen látható leszel az autósok, kerékpárosok és motorosok számára is rossz látási viszonyok között a fényvisszaverő logóknak köszönhetően. Remekül kombinálhatod a SKINS NCG Womens Mission short sleeve Tee női rövid ujjú felsőt más SKINS kompressziós ruházattal és máris egyedi a megjelenésed edzés közben is!

Tecnikai adatok - Női rövid ujjú felső NCG Womens Mission Short Sleeve Tee SKINS:
  • nőies forma sportos stílussal párosítva 
  • a rövid ujjú felső anyaga nagyon könnyű és kiválóan vezeti a nedvességet 
  • a rövid ujjú felső szárazon tartja a bőrt 
  • a rövid ujjú felső fényvisszaverő logókkal ellátott 
  • sportoláshoz és utcai viseletre egyaránt alkalmas a rövid ujjú felső


 

Hasonló termékek

Termék árának követése