Vissza

Összehasonlított termékek

Túramotoros nadrágok

Kényelem és biztonság, ez a két legfontosabb szó egy jó túramotorosnadrág kapcsán, hiszen a cipő után talán ez a legnagyobb igénybevételnek kitett motoros öltözet....

Kényelem és biztonság, ez a két legfontosabb szó egy jó túramotorosnadrág kapcsán, hiszen a cipő után talán ez a legnagyobb igénybevételnek kitett motoros öltözet. Menetszélnek, esőnek és egy balesetnek is ellen kell álljon, miközben a szabad mozgás és a kényelmes ülés is alapvető elvárás.
Az alábbiakban megtalálható túramotoros nadrágok ezeknek az elvárásoknak mind megfelelnek. Vízálló és protektoros motoros nadrágjaink egyszerre kényelmesek és biztonságosak.
Minőségi, strapabíró anyagokból készültek, hogy hosszú távú használhatóságot tegyenek lehetővé. Széles szín és stíluskínálatból tudsz választani ráadásul most akcióinknak köszönhetően sok motoros nadrágot olcsón hazavihetsz. Üzletünkben mindegyiket felpróbálhatod, ha pedig az online vásárlás mellett döntesz, mi ingyen kiszállítjuk neked és több típushoz méretcserét is biztosítunk.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Akciók és kedvezmények e-mailben
Akciós hírlevél