Vissza

Összehasonlított termékek

Túramotoros csizmák

Egy motoros csizma viselése legalább annyira fontos, mint a bukósisak vagy egy jó motoros ruha. Különösen igaz ez, ha egy túramotor vagy cross motor nyergében ülünk,...

Egy motoros csizma viselése legalább annyira fontos, mint a bukósisak vagy egy jó motoros ruha. Különösen igaz ez, ha egy túramotor vagy cross motor nyergében ülünk, amivel bizony sokszor kerülhetünk úttalan utakra.  Egy jó túramotoros csizma nem csak egy baleset következményeitől, de a rossz időjárási körülményektől is védheti alsó végtagjainkat. A védelem mellett ugyanakkor stabil tartást és hosszú távon kényelmes viseletet is biztosítania kell, így nem mindegy milyen típust választunk.
Alábbi termékeink mindegyike megfelel e kívánalmaknak. A kiváló minőségű külső és belső anyagválasztásnak és ergonomikus kialakításnak köszönhetően mindegyik típus kényelmes és biztonságos választás.
Mindegyik magasított szárral, erősített talppal és több csatos rögzítéssel illeszkedik a lábunkra ezzel segítve az önfeledt motorozást. Színválasztékunkban pedig minden bizonnyal megtalálod a stílusodhoz legmegfelelőbbet.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél