Vissza

Összehasonlított termékek

Ion-mágneses karkötők TRION:Z

Az egydülálló Stayers™ technológia garantálja az 50 -100 szor nagyobb negatív ion kibocsátást a kommersz gyártók mágneses, vagy szilikonos és titán karkötőivel szemben. A szabadalmazott ANSPO polaritások elhelyezése maximalizálja a mágneses tér áramlását és így lehetővé teszi annak mélyen az izomzatba, szövetekbe jutását. Ezzel nyújt fellazulást a befeszült izomzatnak, növeli a mozgásszervek véráramlását a hatóterületen.

Ion-mágneses karkötők TRION:Z
Ion-mágneses karkötők TRION:Z

TRION:Z termékek

kombinálják a negatív ionú karkötők jótékony hatását az 1000 gaussos indukciójú magas minőségű ferit mágnesek terapeutikus hatásával. Jelenleg saját kategóriájában egyedülálló termék és kimutatható terapeutikus hatásának köszönhetően nagy közkedveltségnek örvend a csúcssportolók és a mindennapi emberek körében is. 

 
  • A Trion:Z termékek típusukat tekintve egyedülállóan rendelkeznek nemzetközi ISO tanúsítvánnyal
  • A mai Trion:Z reklámarcai Csehországban Petr Vampola, Petr Koukal világbajnokok, valamint a hosszútávú triatlon világkupájának győztese és csehország
    legjobb triatlonistája, Petr Vabroušek

  • A Trion:Z termékek a japán egészségügyi minisztérium által jóváhagyott egészségügyi segédeszközként kaptak jóváhagyást.

 
 

Gyakran ismételt kérdések:

Milyen méretű karkötőt vásároljak?
Személyes igényen múlik, milyen szoros karkötőt szeretne viselni, Ez egy rugalmas anyag, igazodik karjához. Mindenképpen lazább méretet javasolunk. Mérőszalaggal mérje meg csuklóját és vásároljon egy kicsivel nagyobb méretet..

Viselhetek egynél több karkötőt is?
Igen. Többen viselnek egynél több karkötőt. Amennyiben szédülni kezd, túlságosan serkentve érzi magát, vagy megnövekedett vérkeringést éreztöbb karkötő viselésénél, vegyen le egy karkötőt.

Viselhetem állandóan a Trion:Z-t?
A Trion:Z napi 24 órán át viselhető, heti 7 napon keresztül. Viselhető zuhanyozás közben is, de sokan fürdésnél nem használják a karkötőt, hogy elkerüljék az utólagos száradását. A Trion:Z megtartja erejét nedvesen is, sőt, sós vízben is. Gondosan öblítse le, hogy külalakját megőrizze. Neurológiai fájdalmak esetén (nyak, vállak, hát, gyulladások) helyezzen a sérült szövetekre ANSPO mágneseket nyaklánc formájában. Az ANSPO technológiájú mágnesek mozgathatóak a szöveteken, állítsa a problémás területekre.

Hogyan mossuk a Trion:Z termékeket?
Mossa meg meleg vízben enyhe tisztítószerrel, pl. finom ruhaneműhöz valóval. Akassza fel száraz helyen. Ne helyeze mosógépbe vagy szárítóba. A hajlatok fájdalmai (könyék, achillesz in, térd) fájdalmai leggyakrabban terhelést követően az izmok összezsugorodása átlat keletkeznek. Az ANSPO mgnesek lazítják az összeugrott izomzatot. Ezekben az esetekben jobban rögzítse a nyakláncot (elég, ha csomót köt rá) a hajlatra ható izomzat pulzáló pontjaira. Ebben az esetben nagyom hamar érez lazulást.

Hogyan hat a Trion:Z a csuklón és nyakon kívül az egyéb testrészekre?
A termékek a csukló és nyak pulzusponjaira épülnek. A vér oxigénellátása és áramlása, mely támogatja a gyógyuló folyamatokat, az egész testben végigfut. Nagyon hatékony használatuk a bokán ( kombinációja a csuklóval kiváló segítség menstruációs fájdalmak esetére).

Aggódjak, amennyiben szívritmus szabályzó készülékem, vagy más gyógyászati eszközöm van?
Minden berendezést, vagy eszköz, amely mágnes, vagy mágneses tér alapon működik, mérlegelni kell a Trion:Z használata során, illetve konzultáljon orvosával.

Milyen gyorsan kezd hatni a Trion:Z?
Amennyiben friss a kezelendő probléma (nem hosszan tartó egészségügyi probléma), és nem túlságosan súlyos, a hatás nagyon hamar megmutatkozik, néhány óra alatt. Amennyiben súlyosabb problémáról van szó, vagy több éve tart, pár hétig is eltarthat, míg a gyógyhatás megjelenik. Ilyen esetekbe ne adja fel, és ideiglenesen viseljen még egy Trion Z terméket.

Viselhetem e Trion:Z termékmet karóra mellé?
Amennyiben mechanikus órát visel ( kézzel felhúzható), Trion:Z karkötőjét viselje a másik csuklóján. Van különbség a karkötő jobb, illetve bal csuklón viselése között? Igen, bal kézen havasolt a karkötő viselés magas vérnyomás esetén. Megelőzés képpen, a vérnyomás noveléséhez, illetve ingadozó vérnyomásnál viselj a karkötőt mindig a jobb kezén. 

Hasonló termék


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél