Vissza

Összehasonlított termékek

CRUSSIS ebike-ok most már PANASONIC motorral!

Te tudod melyek a jó ebike motorok? Most bemutatunk neked két típust!

CRUSSIS ebike-ok most már PANASONIC motorral!
CRUSSIS ebike-ok most már PANASONIC motorral!
Itt az új bringaszezon, de a népszerű Crussis ebike-ok nem adják alább idén sem!

A kiválasztott 2024-es modellek a PANASONIC csúcsmárka erős motorjaival vannak felszerelve. Ez az idei kínálatban a leggyakrabban használt motortípus, és egyben a legnagyobb vonzerő a vásárlók számára. A Panasonic GX Power Plus és GX Ultimate modelleket úgy hangolták, hogy bárhová elvigyenek, legyen bármilyen zord is a terep. Vessünk rájuk most egy pillantást!


GX ULTIMATE
Túl a határokon
A két motor közül a nagyobb teljesítményű és a jelenleg a piacon kapható legerősebb Panasonic, a GX Ultimate segít feltekerni a legnehezebb csúcsokra is. Az egyenletes energiaellátás segít elérni kerékpáros céljaidat, nem is fogod tudni, hogyan!

A 90 Nm maximális nyomatékkal a motor még kihívásokkal teli terepen is éppen elég erőt termel, így tökéletes az ebike-osok számára. A kompakt kialakítás és az alig 3 kg alatti súly extra az MTB vázhoz illik a legjobban. Ez az egyik legerősebb elektromos motor a piacon.

GX POWER PLUS
Élvezd az extra kilométereket
Nagyszerű teljesítmény azok számára, akik gyors és pihentető tekerést szeretnének élvezni - különösen kihívást jelentő erdei utakon vagy kavicsos úton. A Panasonic GX Power Plus motor különösen hosszú túrákhoz remek választás.

Csak egy kicsit nehezebb, mint a GX Ultimate, de még mindig az egyik legkönnyebb középmotor a piacon. 75 Nm extra nyomatékával könnyedén megbirkózik a nehezebb terepekkel és kerékpárutakkal is.
  Panasonic GX Ultimate Panasonic GX Power Plus
Nyomaték 90 Nm 75 Nm
Teljesítmény 250 W (max. 500 W) 250W (max. 500W)
Q-tényező (kurbli távolság) 165,8 mm 191 mm
Súly 2,95 kg 3,2 kg


Vezérlőegység
Gyors és egyértelmű

Mindkét motor modern, színes kijelzővel és egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. A támogatás 4 típusa közül választhat: ECO, STANDARD, HIGH és AUTO. Az első három már bevált klasszikus, de az automatikus üzemmód érdekes újítás.

Ez egy torziós érzékelővel működik és a pedálokra kifejtett erőnek megfelelően adagolja az elektromos támogatást. Ezzel energiát és időt takarít meg - sőt, ha egyenetlen terepen halad, nem kell menet közben üzemmódot váltania.

Ráadásul mindkét motor csendes és még nagyobb sebességnél sem veszíti el a nyomatékot. Ha olyan ebike-ot keresel, amiben megvan az a "valami extra", akkor mindenképpen ajánljuk a Panasonic motorokkal szerelt Crussis modelleket!
Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél