Vissza

Összehasonlított termékek

A Crussis bemutatja az új PANASONIC motorokat!

Új szezon, új motor - a népszerű Crussis e-bike-ok idén valami extrával érkeznek!

A Crussis bemutatja az új PANASONIC motorokat!
A Crussis bemutatja az új PANASONIC motorokat!

2023-as modellek a PANASONIC márka nagy teljesítményű motorjaival vannak felszerelve. Ez a legfontosabb újdonság az idei kínálatban, és egyben a legnagyobb vonzerő a vásárlók számára. Az új modellek - a Panasonic GX Power Plus és a GX Ultimate - úgy vannak hangolva, hogy bárhová elvigyenek, bármilyen zord terepen is jársz, izgalmas alternatívát kínálva a piacon már bevált márkákkal szemben. Vessünk rájuk egy pillantást!


 
GX ULTIMATE
A határokon túl
A két motor közül az erősebb és a jelenleg a piacon kapható legerősebb Panasonic motor, a GX Ultimate segít megmászni még a legnehezebb csúcsokat is. Az egyenletes energiaellátás segít elérni céljaidat úgy, hogy észre sem veszed!

A 90 Nm-es maximális nyomatékkal a motor még durva terepen is bőséges teljesítményt nyújt, így ez tökéletes választás az elektromos MTB-hoz. A kompakt kialakítás és az alig 3 kg alatti extra súly a legjobban illeszkedik a MTB-vázakhoz. Ez az egyik legerősebb elektromos motor a piacon.
   
GX POWER PLUS
Élvezd a plusz kilométereket
Tökéletes választás azok számára, akik a gyors és nyugodt bringázást szeretnék élvezni - kihívást jelentő erdei vagy kavicsos úton. A Panasonic GX Power Plus motor különösen hosszú túrákhoz remek választás.
Csak valamivel nehezebb, mint a GX Ultimate, de még mindig az egyik legkönnyebb középmotor a piacon. 75 Nm extra nyomatékával könnyedén megbirkózik a nehezebb tereppel is.
 
  Panasonic GX Ultimate Panasonic GX Power Plus
Nyomaték 90 Nm 75 Nm
Teljesítmény 250W (max. 500W) 250W (max. 500W)
Q-faktor  165,8 mm 191 mm
Súly 2,95 kg 3,2 kg
 
Vezérlés
Gyors és egyértelmű

Mindkét motor modern színes kijelzővel rendelkezik. 4 típus közül választhatsz: ECO, STANDARD, HIGH és AUTO. Az első három már bevált klasszikus, de az automatikus üzemmód érdekes újítás,
ez azért van, mert egy érzékelővel működik, és a pedálokra kifejtett erőnek megfelelően változik az elektromos asszisztencia. Ez energiát és időt takarít meg - sőt, ha egyenetlen terepen haladsz, nem kell menet közben üzemmódot váltanod.

Mindkét motor csendes, és még magasabb fordulatszámon sem veszít a teljesítményéből. Ha olyan elektromos kerékpárt keresel, amiben megvan az a "valami extra", akkor mindenképpen a Panasonic motorokkal felszerelt Crussis modelleket ajánljuk!

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél