Vissza

Összehasonlított termékek

Mi az a maderoterápia és hogyan segíthet?

Fedezd fel ennek a holisztikus masszázstechnikának a titkait, jótékony hatásait, és tudd meg, hogyan alkalmazhatod a leghatékonyabban!

Mi az a maderoterápia és hogyan segíthet?
Mi az a maderoterápia és hogyan segíthet?

MI AZ A MADEROTERÁPIA?
Röviden és egyszerűen!

Ez egy modern masszázstechnika, amely anatómiailag formázott faeszközöket használ a cellulit lebontására, a nyirokrendszer támogatására és a test formálására. Az ismétlődő masszázsmozdulatok kiürítik a zsírt, a méreganyagokat és a felesleges folyadékot, miközben az izmok és a bőr átjárhatóbbá válik.
Ezt az eredetileg keleti masszázsmódszert évszázadok óta gyakorolják, de csak az 1990-es években vált népszerűvé a dél-amerikai Kolumbiában, ahol a mai neve is született. A "madero" szó spanyolul fát jelent, így a maderoterápia szó szerint faterápiának fordítható.

MIBEN SEGÍTHET A MADEROTERÁPIA?
7 alapvető előnye!

Most, hogy már tudod, miben különbözik a többi masszázstól, és teljességében a maderoterápiára összpontosíthatsz. Meg kell jegyezni, hogy ez semmiképpen sem csak esztétikai kérdés. A masszázs jót tesz a testednek, bőrödnek, és pozitív hatása a mentális állapotodban is megmutatkozik.

✅ Cellulit csökkentés
☛ A megfelelő technika zsírvesztéshez és ezáltal a bőr megjelenésének javulásához vezet, részben a kollagén- és elasztintermelés serkentésének köszönhetően.

✅ A vérkeringés serkentése
☛ A masszázs átjárja a merev szöveteket, biztosítja az oxigénellátást és a káros anyagok eltávolítását.

✅ A nyirokkeringés támogatása
☛ A nyirokelvezetés serkentésével a felesleges folyadékok távoznak a szervezetből, és velük együtt a zsír és a káros anyagok is.

 Testformálás
☛ A problémás területeken végzett ismételt mozdulatokkal lebontható a zsír, amely aztán más méreganyagokkal együtt távozik.

✅ A bőr külső megjelenésének javítása
☛ A masszázs hozzájárul a bőrfelület egészségesebbé és simábbá tételéhez.

Természetes és invazív módszer
☛ A kezeléshez mindössze fából készült eszközökre és természetes olajokra van szükség. Ráadásul nem avatkozik bele a szervezetbe, csak támogatja a számára természetes folyamatokat.

✅ Pozitív hatás a mentális állapotra és a stressz enyhítésére
☛ A vér- és nyirokkeringés megfelelő működése az izomlazítással együtt hozzájárul a test általános ellazulásához, a jobb alváshoz és hangulathoz. Ezenkívül a pozitív hatások is önbizalmat adnak.

ESZKÖZÖK
Különleges formák, maximális hatékonyság!

Azt már tudjuk, hogy a maderoterápiában csak fából készült eszközöket használnak. Lássuk, hogyan néznek ki, és milyen testrészeken használjuk őket.

A masszázs során használt eszközök úgy készülnek, hogy alkalmazkodjanak a test körvonalaihoz. A fát mint természetes anyagot széles körben használják a hagyományos gyakorlatokban, és számos kultúrában jótékony hatást tulajdonítanak neki. Az anyag szilárdsága fontos tényező ennél a masszázstípusnál.

▶️ Masszázs spatulák - Alapvető segédeszközök a maderoterápiában. Hozzájárulnak a zsír elvezetéséhez és a méreganyagok eltávolításához, valamint segítenek a bőr formálásában és egyenletessé tételében.  A kisebb spatulákat a test érzékenyebb területeinek formázására használják, míg a nagyobbak a legnagyobb izomcsoportokat célozzák meg. Furcsa alakjuk alkalmazkodik a test ívéhez, így szinte az egész testen alkalmazhatóak.

▶️ Masszázshengerek - Aktiválják a nyirokrendszert, elősegítik a vérkeringést és hozzájárulnak a zsírsejtek eltávolításához. Különböző típusú görgők léteznek - ezek hossza, hajlíthatósága, a kiálló részek száma vagy a forgó elemek alakja szerint különböznek egymástól. A masszőr az ügyfél bőrállapota és zsírrétege alapján választja ki a henger típusát.

▶️ Köpölyözők - A cellulit helyi kezelésére, valamint a derék, a fenék, a combok és a has formálására szolgál. Vákuumot hoznak létre, és szó szerint beszívják a felszíni zsírt. Kisimítják a bőrfelszínt és csökkentik a cellulit látható jeleit. Akupunktúrás pontokat is stimulálhatnak.

▶️ További masszázs eszközök - Az emberi test sokoldalú, és az összes problémás terület masszírozása speciális eszközök széles skáláját igényli. Szerencsére  többféleképpen is használható.

A cellulit csökkentésére használhatsz masszázsszivacsot, míg az arc simítására kis masszázs spatulát. A masszázs kiegészítéseként egy kellemes talpmasszázst is beiktathatsz, akár görgős párnákkal, akár négypontos fakereszttel. A sokoldalúan használható kézmasszírozó hengerek szintén népszerűek.


 

KINEK ÉRDEMES KIPRÓBÁLNIA A MADEROTERÁPIÁT?
Megfelelő számodra?

⭐️ Szeretnél megszabadulni a cellulittól teljesen természetes és nem invazív módon? Nincs min gondolkodni! Mindössze fából készült eszközökre és természetes olajra van szükséged.

⭐️ Ha a nyirokkeringésed felborult, a maderoterápia ideális módja a helyreállításnak. A nyirokcsatorna szerves része ennek a technikának, és fontos eleme a szervezetben lévő káros anyagok feltöltésének is.

⭐️ Alternatív módot keresel a tested formálására és tónusának növelésére? Biztosan megtalálod az utat, ráadásul ellazítod az izmaidat és javítod a vérkeringést.

⭐️ A feszes és sima bőrhöz vezető út előtted is nyitva áll, még ha a madero masszázsnak nem is az esztétikai szempont a fő célja, a hatása nem hagyható figyelmen kívül!

Hasonló kategóriák


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél