Vissza

Összehasonlított termékek

Hogyan válasszunk pingpongasztalt?

Az asztalitenisz asztalok generációkon keresztül népszerűek a családban, aktív és szabadidős játéknak is kiválóak. Ha szórakoztató tevékenységet keresel az egész család szórakoztatására, akkor a pingpongasztal tökéletes választás lehet!

Hogyan válasszunk pingpongasztalt?
Hogyan válasszunk pingpongasztalt?


A pingpongasztal választható otthonra, kertbe, sportklubba vagy üdülőhelye is. Az egyetlen követelmény az asztalhoz az elegendő tér - nem csak az asztalnak, hanem a játékosoknak is, hiszen nekik kell tér a mozgás közben. Ahhoz, hogy megakadályozzuk a felesleges károkat és sérüléseket a helyigény ideálisan: 10 x 15 m-es széles, és kb. mintegy 3,5 m magas helyszín .
Hol kell elhelyezni az asztalt?
Mielőtt asztalitenisz asztalt vásárolnál, gondold át az alábbiakat, hogy a legjobb helyre a legmegfelelőbb típus kerülhessen:
Beltéri pingpongasztalok - otthon, tornatermekben és klubokban használják. Csak száraz, zárt helyiségekben használható, legalább 3 méter szabad hely szükséges a játékos  szabad mozgásához.
Kültéri pingpongasztalok - kültéri használatra, kedvezőtlen időjárási körülményeknek is ellenállnak. Széles körű használhatósága van, ellenáll az esőnek, a napfénynek és a hőmérséklet változásainak, a tükröződésgátló és az UV-álló felületeknek köszönhetően.
A pingpongasztalt kiválaszthatjuk az alkalmazott anyagok és az ár / minőség alapján.
Minden szükséges asztalitenisz felszerelést vásárolhatsz nálunk?
Asztalitenisz ütők és egyéb kiegészítők, mint pingponglabdák, hálók, tisztítószerek mind kaphatók a webshopunkban.
Összecsukható vagy erős asztal?
A rendszeres használatra szánt asztalok könnyedén összecsukhatók, és sok helyet megtakaríthatsz velük. Amennyiben viszont nagyobb terhelésre tervezett asztalokat keresel (pl. sportklubok, táborok, iskolák részére) akkor javasoljuk az erős asztalokat, amik általában erős hegesztett keretekkel rendelkeznek, és nem hajthatók le, azaz nem összecsukhatók.
Egyéb paraméterek és kiegészítők
Kerekek – fontos lehet, ha gyakran akarod mozgatni a pingpongasztalt.
Asztal anyaga - beltéri asztaloknál forgácslap, - kültéri asztalok laminált alumíniumlemezekből készültek, eső és napfény elleni védelemmel (a legújabb anyag SDMC: alumínium - gyanta kompozit – alumínium réteggel).
Típusok: Félig összecsukható pingpongasztal segítségével egyedül is gyakorolhatunk/játszhatunk.
Háló- gyors és egyszerű felszerelés
Ütők és labdatartók- mindenkor kéznél van
A professzionális asztalitenisz asztalaink megfelelnek az ITTF szabványoknak: 
A tábla azaz az asztallap méretei - 274 cm x 152.5 cm, 76 cm a talajtól mérve
Az asztal színe - sötét, homogén, nem lehet fényes
Az asztallap felét - 15,25 cm-es hálóval kell osztani a teljes hosszában
Labda - amennyiben a labdát 30 cm magasságból dobják le, legalább 23 cm-re kell ugrania/pattannia.
Páros - az asztal mindegyik fele két másik félre oszlik egy 3 mm széles vonallal elválasztva.
Hogyan válasszunk pingpongütőt?
Az ütőket mindig a játékstílusodnak megfelelően válaszd ki:
Az ütő jelentősen befolyásolja a játék minőségét. Napjainkban egyre több összetett asztali teniszütőt használnak, de szélességük 85% -ának még mindig fából kell lennie. A rekesz méretét, alakját és súlyát nem adják meg, bár nagyjából kb. 20 cm átmérőjűek.
Pingpong versenyek esetén vegyen ITTF által jóváhagyott könnyű rugalmas fából készült ütőket, külsején bevonattal, amely lehetővé teszi a labda forgását.
A szabadtéri asztalitenisz ütők rendkívül ellenállnak az időjárási körülményeknek, köszönhetően a különleges fröccsöntési technológiának. Nem csak a labda maximális irányítását biztosítják, hanem elegendő forgást is biztosítanak a labda pörgéséhez.
A webshopunkban kiváló minőségű asztalitenisz asztalok és pingpong szettek találhatók otthoni, szabadidős és professzionális használatra. Termékválasztékunk megfelelően kategorizálva van, és olyan felhasználói visszajelzésekkel is kiegészítettük, amelyek szintén szerepet játszhatnak a döntéshozatalban. Vedd figyelembe a többi felhasználó tapasztalatait, például hogy mit mondanak a tartósságról, stabilitásról vagy a pontos alkalmazásról.

Hasonló termék


Hasonló cikkek

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél