Vissza

Összehasonlított termékek

Sí sisakok

Itt a síszezon, úgyhogy ideje beszerezni a síkellékeket. Olcsó és drága sisakok egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban. Fontos tudni, hogy több országban, köztük...

Itt a síszezon, úgyhogy ideje beszerezni a síkellékeket. Olcsó és drága sisakok egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban.
Fontos tudni, hogy több országban, köztük Ausztria több tartományában 15 éves kor alatt síelésnél is kötelező a sisak viselete.
Andreas König, a német síszövetség biztonságtechnikai szakértője szerint nagyon fontos időt hagyni a megfelelő sisak megtalálására. Nem jó, ha kicsi a sisak, sem ha túl nagy és lötyög a fejen. Legyen kényelmes, könnyen rögzíthető, nem túl szoros, és illeszkedjen megfelelően a koponyára.
Amit még fontos tudni, hogy nem minden sisak passzol minden síszemüveghez, úgyhogy érdemes vásárláskor erre is gondolni.
A nagy gyártók 3-5 évente javasolják a sí sisakok cseréjét, sőt érdemes megnézni a gyártási dátumot, mert bizonyos idő elteltével elöregedik az anyag. Nálunk beszerezheted az összes kelléket.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél