Vissza

Összehasonlított termékek

Paddleboard uszonyok

Mint tudjuk, a paddleboard mára Magyarországon is elterjedt vízi sport. Padleboard tartozékok közül az uszony az, amivel a deszka a hullámokat vezérli a deszka alsó...

Mint tudjuk, a paddleboard mára Magyarországon is elterjedt vízi sport. Padleboard tartozékok közül az uszony az, amivel a deszka a hullámokat vezérli a deszka alsó részén. Sajnos van olyan, hogy ez eltörik. Ha az eredeti uszony elveszik vagy megsérül, itt találsz másikat a pótlására.

A paddleboard szél és hullámmentes vizeken is remek sportolási lehetőség, ezért magától értetődő, hogy villámgyorsan terjedt a népszerűsége. Szinte bármely korosztály számára remek kikapcsolódási és mozgáslehetőséget nyújt, mindezt kint a szabadban, a jó levegőn, gyönyörű környezetben a vízen. Nemcsak a felnőtteknek, hanem a gyerekeknek is remek szórakozás. A paddleboard további előnye, hogy nem csak állva lehet rajta evezni, hanem ülve is. Ha valaki kajakozni szeret, de túl körülményesnek tartja a hajó szállítását, szintén jó megoldás lehet a felfújható SUP. 

Paddleboard uszonyok

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél