Vissza

Összehasonlított termékek

Összecsukható elektromos kerékpárok

Összecsukható kerékpár vagy idegen szóval folding bike, a kerékpároknak egy olyan változata melynek váza bármilyen szerszám használata nélkül is könnyen félbehajtható,...

Összecsukható kerékpár vagy idegen szóval folding bike, a kerékpároknak egy olyan változata melynek váza bármilyen szerszám használata nélkül is könnyen félbehajtható, valamint a kormány is lehajtható. Ennek a kialakításának köszönhetően a legnagyobb előnye, hogy könnyen szállítható, akár autó csomagtartójában, vagy tömegközlekedési eszközökön is, valamint jóval kisebb helyen tárolható, mint a hagyományos társai, illetve akár a lopás ellen is megoldást nyújtanak, a beltéri tárolhatóság miatt. Választáskor érdemes átgondolni mekkora helyre akarjuk betenni a kerékpárunkat: lakásunkba, hajónkba, lakóautónkba, személyautónkba, irodánkba, vagy munkahelyünkre vinnénk magunkkal.
Kompakt méret, könnyű és egyszerű összeszerelés, vázba integrált akkumulátor, erős hátsó meghajtás, gazdag funkcionális és biztonsági felszerelés jellemzi ezeket a kerékpárokat.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél