Vissza

Összehasonlított termékek

Medencék szerkezettel

Élvezd a nyarat Magyarországon. Ebben a menüpontban összegyűjtöttünk minden medencét, ami szerkezettel szerelve kapható, ezáltal a nyárhoz, szabad térhez köthető....

Élvezd a nyarat Magyarországon. Ebben a menüpontban összegyűjtöttünk minden medencét, ami szerkezettel szerelve kapható, ezáltal a nyárhoz, szabad térhez köthető. Válogass kedvedre a kiváló termékeink között.
A talaj feletti összecsukható felépítésű medencék kiváló megoldás lehet, ha szereted a vizet, de nem akarsz túl nagy összeget befektetni a beépített medencébe. Ezen medencék hatalmas előnye, hogy a szezon után könnyen szétszerelhetők és egy évig biztonságosan tárolhatók. Fél órán belül össze tudod állítani, ez után pedig feltölteni vízzel.  A nyári szórakozás az egész család számára garantált!
Kínálatunkban szereplő medencék szerkezettel formái, térfogata és tartozékai különböznek egymástól. Választhatsz medencét szűrőrendszerrel, védő ponyvával, párnával vagy akár egy kémiai vízkezelő adagolóval is. Bármelyik termékünkre is esik a választásod, maximálisan felkészülsz a zavartalan nyári jólétre!

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél