Vissza

Összehasonlított termékek

Masszázsfotelek

Egy masszázsfotel, egyedülálló megoldást kínál az emberek mindennapi fizikai és szellemi fáradtságának enyhítésére. A modern életstílusunk sokszor nem hagy időt...

Egy masszázsfotel, egyedülálló megoldást kínál az emberek mindennapi fizikai és szellemi fáradtságának enyhítésére. A modern életstílusunk sokszor nem hagy időt arra, hogy terapeutához járjunk masszázsra, ezért otthonunkban szeretnénk élvezni a mélyrelaxálást és az izmok feszültségének enyhítését. Ebben segítségedre lehetnek masszázsfoteleink.

Az emberek fizikai és szellemi kimerültségére gyógyír a masszázs. A masszázsterápia a fizikai kimerültség, izommerevség és a szellemi kimerültség kezelésére javallott. A mai rohanó világunkban sokszor nincs időnk terapeutához járni, hanem otthonunkban szeretnénk megkapni a nap bármely szakában a lazítást. Erre kiválóan alkalmasak a masszázsfoteleink. Ha tartós masszázsfotelt keresel, akkor itt megtaláltad az áhított darabot.A masszázsfotelek a masszázsmozgásokat imitálják egy gép segítségével miközben egy kényelmes (leginkább bőrből készült) fotelben ülünk. A vállnál és hátrésznél elektronikus vibrátorokat és motorokat használnak masszázs biztosítására. A masszázsfotelek belső elektronikus motorokkal és fogaskerekekkel múködnek. A legtöbb masszázs fotelnek van valamilyen szabályozója a masszázs típusának, helyének vagy intenzitásának megváltoztatásához. Az első elektromos masszázsszéket Japánban találták ki még a II. Világháború előtt. A masszázsfotelek rendkívül változatosak mind az ár, a stílus és az intenzitás terén, az olcsóbb "vibráló" masszázsfotelektől egészen a teljes intenzitású Shiatsu modellekig.

Masszázsfotelek

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél