Vissza

Összehasonlított termékek

Márka: Crussis

  A márkáról A Crussis egy világszerte ismert elektromos kerékpár és roller gyártó manufaktúra, amely 2013-tól Csehországban, egy Prága melletti szerelőcsarnokában...

 

A márkáról

A Crussis egy világszerte ismert elektromos kerékpár és roller gyártó manufaktúra, amely 2013-tól Csehországban, egy Prága melletti szerelőcsarnokában készíti bringáit. Az üzem jelenleg 50.000-80.000 ezer elektromos kerékpárt gyárt évente, legfőképpen nyugati piacokra. Az első sajátmárkás Crussis bringák 2015-ben készültek akkor még kb. 8000/év mennyiségben. 2017-től saját tervezésű geometriával készültek a biciklik, melyhez megjelentek a sajátmárkás kiegészítők és a ruházat is. 2018-ban nagy technikai szintlépéssel elkészült az első karbonvázas elektromos kerékpár, mely súlya csak 20.9 kg volt. Ugyanekkor megjelent az e-full összteleszkópos sorozat is és elsőként integrálódott az akku a vázba, így eltűnt a bumszli doboz a vázról. A Crussis minden évben új dizájnnal, színekkel dobja piacra kerékpárjait, nagy súlyt fektetve a hibátlan technikai megoldások mellett a divatra is. 

Hogyan készülnek a Crussis elektromos kerékpárok

A kerékpár összeszerelése egyedi és személyes. Ez nem gyártósoros módszerrel történik, hanem minden e-bike külön-külön, egyedi, speciálisan kialakított szerelőállványokon készül. Minden e-bike-ot a kezdetektől a tesztelésig a Crussis egyik technikusa készíti, aki véglegesítés és átvizsgálás után saját gyártásiszámú matricával jelöli meg az e-biciklit. Ezáltzal követhetővé válik, hogy ki melyik kerékpárt szerelte össze és az összeállítás hibátlanra fejleszthető, valamint csökkenthető a panaszok, szervizbeavatkozások száma.


Elsőként a váz, majd a motor

Az elektromos kerékpárokat szinte a nulláról készítik egy Prága melletti üzemben. Az üres vázra felszerelésre kerülnek a villák, nyergek, kerekek, villanymotorok, kezelőszervek és kijelzők majd ezek után a váltók, fékek és egyéb alkatrészek. A kerékpárt tesztelik, majd részben újra szétszerelik, és egy dobozba csomagolják a szállításhoz.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél