Bevezető > Hírek és akciók > Az inSPORTline-nak köszönhetően megtaláltam célomat – edzőtermet nyitni.

Az inSPORTline-nak köszönhetően megtaláltam célomat – edzőtermet nyitni.

Szeretném leírni saját történetemet, hogy valósítsuk meg saját céljainkat, annak ellenére, hogy céljaim megvalósíthatatlanok, mivel nagyon igényesek és legfőképpen minden nap változnak. Az inSPORTline-nak köszönhetően fizikailag és lelkileg is kiegyensúlyozottabb lettem és megtaláltam célomat.


Díky inSPORTline jsem našel svůj cíl - otevřít posilovnu.

Robinak hívnak, számítógépes rendszergazdának tanultam, hogy majd gépeket és berendezéseket szervizeljek, javítsak és üzemeltessek.


Motorosként a környezetemben kerestem edzőtermet, hogy erősítsem izmaimat és javítsam a mozgáskoordinációmat. Több pénzt kiadni a bérletekre, odautazásra, mint magára egy edzőterem berendezésére, ezt úgy gondoltam, nincs rendjén.

A motorozás érzete összehasonlíthatatlan, de néha itt is az életünkről van szó, ezért az embernek fittnek kell lennie. Egy kis házban lakom, az edzőgépek már nem férnek be. Egész véletlenül a kedvenc motoros szaküzletemben épp kiadó volt a felső emelet, így hitelt vettem fel, az inSPORTline-nál megvettem a berendezéseket, jelentkeztem egy fitness és testépítő edzői tanfolyamra és nekiálltam teljesíteni az álmom.

Ez alatt a pár nehéz hónap alatt nem csak egészségi állapotomon és erőnlétemen javítottam, de segíthetek másoknak is hasonló eredmények elérésében.

Figyelni az elégedett arcok mosolyát ugyanolyan felemelő érzés, mint egy jó motorozás! :-)

Üdvözlettel Robi

Akciók és kedvezmények e-mailen

Az oldalon történő látogatása során cookie-kat használunk. Továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát. Szabályzatunkat itt tekintheti meg.  További információk Elfogadom