Vissza

Összehasonlított termékek

A Jupiter Ergo SE mágnesfékes szobakerékpárt a karácsonyfa alá kaptam.

Terméküket karácsonyi ajándéknak kaptam. Nagyon vágytam már egy mágnesfékes szobakerékpárra, főleg alsó végtagjaimat szükséges erősítenem.

2010-től rendszeresen jártam Zumbára. 2011 októberében egy általános egészségügyi ellenőrzésen gyomorfekélyt és magas vérnyomást diagnosztizáltak nálam. Minden bizonnyal a három szülés, valamint a munkahelyi stressz eredménye.

Az orvosom megtiltotta a hirtelen mozdulatokat és a hastáncot - a zumba elemeinek egy részét. Ez a tiltás nagyon bántott, különösen azért, mert örökletes hajlamaim vannak a problémás területek – deréktól lefelé- elhízására. 

A klienseimnél tett karácsony előtti látogatáson próbáltam ki a szobakerékpározást egy nagyon elavult modellen. A történelmi darab tulajdonosnője napi 30 percet teker rajta már 4 éve. A vádli ízületeinek összeugrásával voltak problémái, melyek fél év múlva elmúltak. Nem zavarja, hogy a beállított terhelés nem működik. A lényeg, hogy a lábai mozognak. A körkörös mozgást orvosa ajánlotta. 

Sok ismerősöm próbált a szobakerékpártól elrettenteni. Állítólag valaha nekik is volt szobakerékpárjuk, de rövid időn belül a háztartás „legdrágább ruhaakasztója” lett belőle. Gondolkoztam szobakerékpár vásárlási elhatározásomon és úgy döntöttem, veszek egy használt modellt  (ha netán mégis hamar megunnám).

Megkértem a férjemet segítsen a kiválasztásban és a hazahozatalában. Ez 2011.12.16-án történt. Férjem vonakodott és felsorolta a használt berendezés valamennyi lehetséges hátrányát…. Majd eljött a karácsony este és egy vadiúj szobakerékpár volt a legnagyobb meglepetés a család többi négy tagja számára.

A dobozban több alkatrész volt, ha jól emlékszem talán 24. Férjem a szobakerékpárt nem egész egy óra alatt összeszerelte össze és valamennyien kipróbáltuk. Különösen a legkisebb lányom, aki 12 éves,  majdnem egy órán át bírta a tekerést.

Minden nap legalább 2 x 20 percet tekerek egy órás szünetekkel, néha akár 35 percet is egyhuzamban. Emellett tévézem és jó érzéssel tölt el, hogy nem lustálkodom. 500-850 kalóriát égetek el alkalmanként, figyelemmel kísérem pulzusomat, kedvenc terhelési szintem az 5-tól 11. szintig.

Az egész lábam megerősödött, kiváló az erőnlétem, 14 nap alatt 1,5 kg-t fogytam. Mikor a szobakerékpár használata közben nézek tévét, nincs időm azon gondolkodni, mit nassoljak és miután befejezem az edzést, nem az evés jár az eszemben. Még legalább 12 kg-ot szeretnék leadni. Az elhatározásom és az erős akaratom már megvan hozzá.

Meg szeretném köszönni a kiváló sporteszközt, annak fantasztikusan halk működését magasabb terhelésen is..  

Diána
Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél