Vissza

Összehasonlított termékek

Fél éve még egy műanyag ásványvizes palackot sem voltam képes kinyitni.

Ilonának hívnak és fél éve még egy műanyag üveget sem tudtam kinyitni. Kezeimben nem volt semmi erő, már a bevásárlás és annak hazacipelése is stresszes volt számomra. Ezért elhatároztam, hogy tennem kell magammal valamit.

Před půl rokem jsem nebyla schopná otevřít ani PETlahev.

 

Rátaláltam egy amerikai edzőnő DVD-jére, ahol egykezes súlyzókkal edzettek. Ezek sajnos nekem nem voltak. Leültem a számítógépemhez és az inSPORTline-nál megrendeltem őket. Ezek a vinil bevonatú súlyzók voltak http://www.insportline.hu/108/vinyl-bevonatu-kezisulyzok-2x1-kg . Két nap múlva meg is érkeztek egy futárral és elkezdhettem az edzést. A változást már négy hét múlva észrevettem, karjaim fokozatosan erősödtek. Az edzést viszont már túl könnyűnek éreztem ezekkel a súlyokkal, így nem haboztam és a már bevált és megbízható inSPORTline kereskedéstől további viniles súlyzókat rendeltem http://www.insportline.hu/1201/vinyl-bevonatu-kezisulyzok-2x3-kg. 

Ezek is megérkeztek két napon belül és a gyors kiszállításnak köszönhetően ismét nagy kedvvel állhattam neki az edzésnek. Igaz, eleinte az edzés során majdnem sírtam, de egy hónap múlva már bírtam a terhelést. A mai napig ezekkel a súlyzókkal tornázom és nagyon meg vagyok velük elégedve.

A súlyzók segítségemre vannak a mindennapi edzések során és az eredmények nagyon kielégítőek. Már nem jelent gondot egy palack kinyitása, a bevásárló szatyrok hazacipelését is gond nélkül bírom.

De a fő célomhoz, hogy testemet rendbeszedjem és izmaimat kiformáljam, még hosszú út áll előttem. Ebben csak erős akaratra és kitartásra van szükségem. 

Mindenkinek ajánlom!!!

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél