Vissza

Összehasonlított termékek

Gumírozott gömbsúlyzók Kettlebell PU

Az inSPORTline Kettlebell PU gumírozott gömbsúlyzó kétségtelenül az egyik legjobb eszköz az egész test átfogó edzéséhez. A kettlebellel történő edzés a test természetes...
Az inSPORTline Kettlebell PU gumírozott gömbsúlyzó kétségtelenül az egyik legjobb eszköz az egész test átfogó edzéséhez. A kettlebellel történő edzés a test természetes mozgásán alapul, amely fejleszti az erőt, javítja a rugalmasságot és a mobilitást. Az izolált gyakorlatokkal ellentétben egyszerre több izomcsoportot vonhatsz be és így elérheted a kívánt sikert a súlycsökkentésben, a funkcionális erő javításában, a mozgás koordinálásában vagy a robbanékonyságban.
Az inSPORTline Kettlebell PU gumírozott gömbsúlyzók korszerűen megmunkált kettlebellek poliuretán felületkezeléssel, amely ellenáll az izzadságnak és a kopásnak. Első pillantásra a súlyzók elvarázsolnak a futurisztikus dizájnjukkal. A krómozott és ergonomikusan formázott markolat nagyon kényelmes fogást biztosít elegendő hellyel akár kétkezes fogáshoz is. A kettlebell alsó lapos oldala kényelmes és stabil tárolást garantál. Biztosan értékelni fogod a súly jól kivehető jelzését kilogrammban és fontban is a súlyzó testén. Alkalmas minden edzőterembe, workout parkba és otthoni használatra is. 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél