Gördeszka

A gördeszka egy olyan sporteszköz, amely leginkább a fiatalok kedvence. A legtöbb gördeszka fából készül. A gördeszka mozgatása, az egyik lábbal való lökésével, míg a másik lábbal a deszkán állva történik. A gördeszka egyszerűen rajta állva is használható, lefelé irányuló lejtőn, mert ilyenkor a gravitáció meghajtja a deszkát. A közelmúltban megjelentek az elektromos gördeszkák is, amik többé nem igénylik a gördeszka forgatását a lábak segítségével, hanem egy elektromos motor hajtja a gördeszkát, ami kiegészül egy elektromos akkumulátorral.
A gördeszknak két fajtáját különböztetjük meg egymástól: van a longboard és a shortboard. A hosszú deszkák általában gyorsabbak, és leginkább cirkálásra és versenyzésre használandók, míg a shortboardokat többnyire trükkökhez használják. A longboard egy olyan gördeszka típus, amely hosszabb tengelytávval rendelkezik és nagyobb, lágyabb kerekkel van felszerelve. Nem lehet megfogalmazni, hogy milyen szabályokat kell alkalmazni a gördeszkázáskor. Történelmileg a gördeszka  a kortárs trendekhez igazodik, de egy utcai laza sport. A deszka alakja nagyban függ a kívánt funkciótól.

Válasszon a széles gördeszka kínálatunkból!

Midnden WORKER gördeszka megfelel a legmagasabb szintű biztonsági és minőségi elvárásoknak, melyeket a az EN-71-es szabvány szerint a német TÜV-NORD próbaintézet is tanúsít.

olvass tovább
Gördeszka WORKER Junior
8 600 Ft (9%) 7 800 Ft
Raktáron
Gyermek gördeszka. Mérete miatt ugratásra és egyéb trükkökre nem alkalmas.
Deszka hossza
27 "
Fa anyaga
Kínai juhar
Maximális teherbírás (kg)
40 kg
Csapágyak
ABEC 1
Vásárolni
Ingyenes szállítás
Spartan Longboard - színes
33 400 Ft (13%) 29 000 Ft
Raktáron
Spartan Longboard gördeszka
Vásárolni

Tanácsra van szüksége?

Érdekelhetné Önt

Városi közlekedés okosan