Vissza

Összehasonlított termékek

Férfi görkorcsolyák

A görkorcsolyázás nem csak egy nagyszerű szórakozás, hanem egy olyan tevékenység is, amely egészséges mozgást biztosít. A görkorcsolyázás fokozza az állóképességet,...

A görkorcsolyázás nem csak egy nagyszerű szórakozás, hanem egy olyan tevékenység is, amely egészséges mozgást biztosít. A görkorcsolyázás fokozza az állóképességet, javítja a koordinációt, jótékony hatással van a keringési rendszerre. Nem utolsósorban nagyszerű zsírégető, erősíti a láb, a törzs és a fenék izmait. A görkorcsolya a futástól eltérően kevésbé terheli meg az ízületeket, ezért bármilyen korban biztonsággal elkezdhető a tanulása.
A férfi görkorcsolyák kivitelezésekor a gyártók igyekeznek a maximális stabil gördülés élményét szolgáltatni, miközben a termékek súlyát minimalizálják. Ma már a legkülönbözőbb színvilágban pompázó korcsolyák közül választhatunk kifejezetten férfiaknak. Ezeket a férfi görkorcsolyákat a legszélesebb körben, utcán, skate parkokban is használhatjuk. A kezdőknek a kisebb méretű kerekekkel felszerelt darabokat, a már tapasztaltabb korisoknak a nagyobb kerekű, hosszabb sínes darabokat javasoljuk. Mindig ügyeljünk arra, hogy görkori szorosan illeszkedjen a lábunkra, erősen fűzzük, illetve csatoljuk fel a sporteszközt, különben nem várt sérülések jelentkezhetnek boka tájékán.  A kínálatunkban található görkorcsolyák megfelelnek a legszigorúbb kivitelezési és minőségi előírásoknak. Ne feledkezz meg megfelelő védőfelszerelés használatáról sem!

Férfi görkorcsolyák

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél