Vissza

Összehasonlított termékek

Erősítő edző zsákok és bolgár zsákok

Az erősítő edző zsákok és bolgár zsákok egyedülálló eszközök az egész test hatékony, de mindenekelőtt természetes erősítésére. Az egész elv a minimalizmuson alapul,...

Az erősítő edző zsákok és bolgár zsákok egyedülálló eszközök az egész test hatékony, de mindenekelőtt természetes erősítésére. Az egész elv a minimalizmuson alapul, ahol az egész edzéshez elegendő számodra egy, legfeljebb két erősítő kellék. Minden edző és bolgár zsák számos fogantyúval rendelkezik, amelyek számtalan gyakorlat lehetőségét kínálják, számuknak csak a fantáziánk szab határt. Az edző és bolgár zsákok tömegükben (fix vagy állítható), töltetükben (homok vagy víz) és a fogantyúk számában különböznek egymástól. 

 Az erősítő edző és bolgár zsákokkal edzheti a karját, lábát, hátát, vállát és mindenekelőtt testünk tartóizmait, azaz a törzs mélyizmait, amely edzéstípust core tréningnek neveznek. Az ezekkel a kellékekkel végzett edzés során nemcsak az erejét növelheti, hanem a kitartását, dinamikáját és robbanékonyságát is. Az erősítő edző és bolgár zsákot súlyzóként, futás és guggolás közben ballasztként, húzódzkodásnál többletsúlyként és sok más gyakorlatnál is használhatod.

Az erősítő edző zsákokat együtt a bolgár zsákokkal igen gyakran használják a harcművészi tréningek során, a rögbi és az amerikai futball játékosok, és helyük van a fegyveres erők nagyon kemény képzésében is. 

Erősítő edző zsákok és bolgár zsákok

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél