Cipőbetétek sporthoz

A lábfejek a mindennapi, egyszerű igénybevételnél is ki vannak téve a megerőltetésnek, sportolás közben pedig sokkal nagyobb a sérülés veszélye.  A lábfej boltozatának megsüllyedése –az ún. lúdtalp- a térd, csípő illetve derék ízületeket is igénybe vehetik. Legyen szó akár futásról, labdajátékokról, vagy egyéb sporttevékenységről, érdemes beszerezni ezt a hasznos kiegészítőt, függetlenül a sportoláshoz használt lábbelink minőségétől.
Az inSPORTline-nál kapható cipőbetétek tökéletesen formálhatóak, méretük alakítható a láb méretéhez, így szabadon használhatjuk bármilyen sportcipőbe kiegészítőként.
Ha nem tartalmaz a sportcipőnk megfelelő cipőbetétet, akkor mindneképp tegyünk bele egyet, hiszen nagyon fontos a megfelelő védelme a lábunknak sportolás közben. Nedvszívó hatásának köszönhetően csökkenti az izzadság okozta kellemetlenségeket. Az elől, illetve a sarok részen kipárnázott eszközök enyhítik a láb sérülésének lehetőségét. Természetesen a kényelmet is szolgálják, így bírni fogja a lábunk azt is, ha éppen hosszabbra tervezzük a napi sportolást.

Ingyenes méretcsere
Cipőbetét IRONMAN All Sport
6 500 Ft (15%) 5 500 Ft
kiárusítva
Sportcipőbe való cipőbetét, csökkentett súrlódás, megnövelt felszívódás, a …
Ütődésfelfogás
igen
talpbetét
igen
Lökések elnyelése
igen
Anyag
PVC, Polyurethan