Vissza

Összehasonlított termékek

Sportolj okosan!

Gondoltál már rá, hogy az edzéseidhez segítségül hívod a tudományt? Ha így teszel, máris egy sokkal energikusabb és hatékonyabb edzéshez kezdhetsz bele, ahol mindenről információt kapsz, a szíved állapotától kezdve a tested testzsírszázalékáig. Tarts velünk és ismerd meg az okosórák rejtélyes világát!

Sportolj okosan!

Sportórák
A sportórákat kifejezetten a mozgásban bővelkedő életformához fejlesztették ki. Alap, hogy képesek mérni a pulzusodat, ami a különböző célok elérésében segítenek, hiszen nagyon fontos, hogy mindig a megfelelő pulzustartományban mozogj, legyen szó zsírégetésről, kardiózásról, vagy az erőnlét fejlesztéséről. A multisport órák ennél is tovább mennek: GPS-szel, iránytűvel, magasságmérővel is rendelkeznek, úgyhogy nem csak hogy eltévedni nem tudsz velük, de később vissza is tudod nézni, hogy milyen útvonalakon haladtál.  Találhatsz olyat is a kínálatunkban, ami vízálló, így a búvárkodásaid során sem kell levenned a karodról, az pedig alap, hogy a mobiloddal is összekötheted őket.






Pulzusmérő órák
A pulzusmérő órák a sportórák kifejezetten pulzusfigyelésre szakosodott változatai, amit kifejezetten kardió jellegű edzésekhez fejlesztettek ki. Lényegük, hogy folyamatosan figyelik a pulzusodat, hogy az így rögzített információkat később a számítógépeden is ki tudd értékelni. Az értékeléseknek hála megnézheted, hogy mennyit fejlődsz az edzéseid során, és ha szükséges, akkor tudsz a terheléseden is módosítani. A kínálatunkban külön-külön találhatsz órát a kerékpározáshoz, futáshoz, vagy a fitnesz edzéseidhez is, így mindig kordában tudod tartani a szívedet, bármilyen mozgás nemről is van szó.


  
  


Okosórák
Ha valami olyat szeretnél, ami túlmutat egy pulzusmérőn és egy sportórán, akkor egy okosórát érdemes választanod. Az okosóra nem csak sportolás közben, de egész nap nyomon követ Téged és kiértékeli a mozgásszegény pillanataidat, sőt, az alvásodat is! A sportórákhoz hasonlóan iránytűvel és GPS-szel is fel van szerelve, úgyhogy a mindennapi életben is hasznát veheted, ha esetleg eltévednél a nagyvárosi forgatagban. Az összegyűjtött információkat – típustól függően – az Androidos, vagy iOS-esz telefonodon, vagy a számítógépeden is kiértékelheted, melynek hála minden napod egyre teljesebb és egészségesebb lehet.






Okoskarkötők
Az okoskarkötők az okosórák kistestvérei: noha kisebb kijelzővel rendelkeznek, mégis hasonló funkcionalitással rendelkeznek, mint a nagyobb társaik. Modelltől függően testzsír és izomszázalékot mérnek, kiértékelik az alvásaid mikéntjét, lépésszámlálóval és pulzusmérővel vannak felvértezve, és mindemellett az egész napos aktivitásodat is nyomon követik. A mobilodat is jól ki tudják egészíteni, hiszen a bejövő hívásokról és üzenetekről is értesítéseket kaphatsz rajtuk, úgyhogy a sport mellett a közösségi életed legfontosabb momentumairól sem fogsz lemaradni velük.


 

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél