Vissza

Összehasonlított termékek

Maradj mindig egyensúlyban - Koordinációs kellékek

Az egyensúly megtalálása és fenntartása, legyen az külső, vagy belső, rendszeres gondozást igényel. Ebben a munkában segítünk Neked.
 

Maradj mindig egyensúlyban - Koordinációs kellékek


A hátunkat rengeteg hatás éri egy nap folyamán, akár napi nyolc órát görnyedünk egy a monitor előtt, cipekedünk, hajolgatunk… nem is csoda hát, hogy a hátfájás gyakorta kopogtat az ajtónkon. Ezt azonban nem szabad az öregedésre fogni és igenis tenni kell azért, hogy a rossz tartásunk ne okozzon fájdalmakat.
Nem is kell messzire menni, hogy a hátfájásunk ellen tegyünk. Akár az irodában, munka közben is oda tudunk figyelni a helyes tartásra, ehhez nyújthatnak segítséget a különböző koordinációs párnák., amelyek többek között a rehabilitációt is elősegíthetik egy sérülést követően.
A testünk stabilitásának javításában az egyensúlyfejlesztő gyakorlatok segíthetnek. Az ilyesfajta gyakorlatok nemcsak a mindennapi életünket könnyíthetik meg, hanem sportolás közben is előnyünkre vállhat. A jó egyensúlyérzék megóv minket a sport közbeni esetleges sérülésektől, javítja a koncentrációt és a reakcióképességünket is. Már a lehető legegyszerűbb gyakorlatok is serkentik gerincünk, medencénk, törzsünk, csípőnk, fejünk, nyakunk, vállaink és lábaink aktivizációját. Az egyensúly fejlesztésével olyan komplex mozdulatokra is képesek lehetünk, amelyek korábban nehezünkre estek.
Többféle koordinációs kellék választható minden különböző célhoz és mozgástípushoz, legyen az jóga vagy sima erősítő edzés. Az elv, ami szerint működnek a kellékek, a balanszírozáson alapul, ezáltal a testünket fokozottabb izommunkára serkenti.
A jóga szerelmesei biztosan tudják, hogy az egyensúly és a stabilitás az egyik alappillére ennek a sportnak. A teljes testi-lelki-szellemi egyensúlyhoz vezető úton, az első lépés a testünk egyensúlyának fejlesztése és megtartása, ennek érdekében különböző jóga kellékek közül válogathatunk, amelyek új szintre emelik ezt a mozgásformát.
Az egyensúlyfejlesztő gyakorlatok és ezáltal az ehhez köthető kiegészítők korosztálytól függetlenül használhatók. Megfelelő körültekintés mellett a legfiatalabbak és a legidősebbek is végezhetik. Az időskori egészségfenntartás érdekében különösen fontos az ilyen gyakorlatok végzése ugyanis számos egészségügyi probléma esetén is ajánlott, mint a hát és ízületi fájdalmak, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint, valamint a szívbetegség.

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél