Vissza

Összehasonlított termékek

Közeleg a fürdőruhaszezon, most mitévők legyünk?

Közeleg a fürdőruhaszezon, most mitévők legyünk?

Ahogy szépen lassan magunk mögött hagyjuk a zord téli időt és a szekrény aljába kerülnek az „ápol és eltakar” kötött pulóverek és vastag kabátok, ránk tör a felismerés, hogy a fürdőruhaszezon közelebb van, mint gondolnánk. Azonban pánikra semmi ok, néhány egyszerű lépéssel, kihasználva a tavasz nyújtotta számtalan lehetőséget, magabiztosan ölthetjük magunkra a nyári szerelésünket.
Sokan beleesnek abba a hibába, hogy a téli plusz kilók leküzdése érdekében egy átgondolatlan fokozatmentes edzésbe és erőszakos diétába kezdenek, ami sajnos nem hozza meg a várt eredményeket. Először fontos kitűzni magunk elé az elérni kívánt célokat, majd utánajárni, hogy ez mennyi idő alatt milyen ütemben valósítható meg, ehhez ajánlott szakember segítségét kérni, hogy közösen állítsatok össze megfelelő étrendet és edzéstervet, ami hosszú távon is megmaradó eredményekkel kecsegtet és még az egészségünket sem veszélyeztetjük vele.
Nem kell a téli lustálkodás után azonnal heti öt alkalommal edzőterembe járni, inkább fokozatosan kell kialakítani egy olyan napi rutint, ami által szenvedés nélkül juthatunk el a kívánt alakig. Érdemes apránként elkezdeni a mozgást, például a jó idő beköszöntével cseréljük le az autót és a tömegközlekedést, helyette inkább sétáljunk vagy kerékpározzunk a városban. Ha pedig kisüt a nap, futócipőt felvenni és nyomás felfedezni a város futóösvényeit!
Ha nincs kedvünk az edzőteremben nyomorogni, nem kell messzire menni ahhoz, hogy mozogjunk, otthon is könnyedén készülhetünk a nyárra. Beszerezhetünk olyan beltéri vagy kültéri sporteszközöket, amelyek segítségével a nem kívánt úszógumitól könnyedén megszabadulhatunk. Egy edzőpad segítségével a testünk különféle izmait mozgathatjuk meg, és a rengeteg felhasználási lehetőség is elősegíti, hogy az általunk kritikusnak ítélt területeket célzottan megdolgozzuk.
A szabadtéri edzések egyik sztárja nem más, mint a saját testsúlyos edzést és a test minden izmát egyszerűen átmozgató felfüggeszthető MultiTrainer, a felhasználási lehetőségek tárháza végtelen valamint a tárolása is minden eddigi ismert otthoni edzést segítő gépénél könnyebb.
Most pedig le a téli felesleggel, a visszaszámlálás elkezdődött a többi pedig csak rajtad áll!
 

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél