Vissza

Összehasonlított termékek

Otthoni edzés

Az ősz minden szépségével és bájával együtt sajnos menthetetlenül magával hozza a hűvösebb időjárást is, amitől teljesen érthető okokból a legtöbben egyáltalán nem vagyunk elájulva. A szokásos, nyárra beiktatott intenzív "beach body" projekt után a hidegebb napok beköszöntével és a pandémia erősödésével már azt is kétszer meggondoljuk, hogy egyáltalán a lakást elhagyjuk-e, nem hogy az edzőterem közelébe merészkedjünk. (x)
 

Otthoni edzés

Ne hagyd magad legyűrni!
Még mielőtt kifejezetten rosszul kezdenéd érezni magad attól, hogy a te szervezetedben is hasonló folyamatok zajlanak éppen, és önkéntelenül is próbálnád felidézni azt a haloványka dátumot, amikor utoljára lépted át a fitness terem küszöbét: nyugi... Ez egy teljesen természetes dolog, és senki nem fog azért megkövezni, mert a súlyok helyett átmenetileg inkább a kényelmes fotelt választod a TV előtt. Viszont ha sem az otthonod, sem pedig magadat nem szeretnéd elhagyni, akkor mutatunk néhány olyan edzésformát, amiket egy kisebb beruházással otthon is nyugodtan végezhetsz!

Otthoni környezetben is remekül lehet edzeni


Futás
Nagyon sokáhttps://www.femcafe.hu/sites/default/files/images2017/4_lifestyle/insportline_pr_kep1.jpgig úgy voltam a futással, hogy az végezze eme nemes mozgásformát az, akit kergetnek, engem ugyanis senki és semmi nem tudott volna rávenni, hogy akár csak egy fél km-t is gyorsabban tegyek meg, mint ahogy az eleve elrendeltetett.
Ezt a hozzáállást egy futópad véletlenszerű kipróbálása változtatta meg és a tapasztaltak alapján azt kell mondanom, hogy a ma kapható futópadok már teljesen kiszolgálnak szinte minden igényt, legyen az ember kezdő, vagy profi futó. Egy otthoni futópad remek alternatíva lehet arra, hogy ne a szélben és esőben kelljen hódolnunk a szenvedélyünknek, ráadásul azon túl, hogy a segítségével egy komplett kardio edzést is letudhatunk, jóval veszélytelenebb is, mint a korán sötétedő utcákon futkározni.


Elliptikus trénerhttps://www.femcafe.hu/sites/default/files/images2017/4_lifestyle/insportline_pr_elliptikus_trener.jpg
Ha úgy érzed, a futás még így sem lesz a te sportod (amit egyébként valahol meg tudunk érteni), akkor az otthoni edzéshez remek segítséget nyújthat akár egy elliptikus tréner is. Ez a méltán népszerű fitnesz eszköz tulajdonképpen a sétát és a futást imitálja, viszont mivel használat közben a talpunk végig a gépen van, nincs ütődés az ízületeken, így nagyban csökkenthetjük vele a sérülés kockázatát. Az elliptikus trénerek ráadásul alacsony intenzitáson is jól használhatók, átmozgatják szinte az egész testet és teljesen biztonságosak, ami pedig az egészségügyi hatásait illeti, igen jótékony hatással bír a szív- és érrendszerre is.
Az elliptikus trénerek igen népszerű fitnesz eszközök otthon is

Biciklizés
Aki egyszer megtanult, az sosem felejt el bringázni, maximum a lelkesedés csappan meg egy kicsit. De nem akkor, ha van egy szobabiciklink! Nincs annál jobb, mint munka után felpattani egy szobakerékpárra, és - akár zenehallgatás vagy TV nézés közben - tekerni egy óráchttps://www.femcafe.hu/sites/default/files/images2017/4_lifestyle/insportline_pr_szobabicikli.jpgskát. Remek stresszoldó, tökéletesen átmozgat és formálja a kritikus testrészeket, egyszóval szuper motivációt nyújthat az otthoni edzéshez. Hátfájósoknak, vagy akár az idősebb korosztály számára háttámlás változatban is beszerezhető, ami kíméli a gerincet, így senkinek sem kell lemondania a mozgás öröméről.
Egy fokkal nehezebb műfaj ugyan, de szuper spinning élményt csempészhetünk otthonunkba egy fitness kerékpárral, ami leginkább abban különbözik a szobabiciklitől, hogy ki is tudunk állni benne, így a segítségével kifejezetten intenzív mozgást végezhetünk. Mérete és kialakítása nagymértékben megegyezik a hagyományos országúti kerékpárokéval, az otthoni edzés szempontjából pedig kiváló kardio gép, hiszen a törzset, a lábat és a hátat is megdolgoztatja.
Szobabiciklizés közben akár kedvenc sorozatunkat is megnézhetjük

Motiválj másokat is!
Ha úgy érzed, az otthoni edzés egyedül nem olyan buli, vagy szimplán csak szeretnéd motiválni a párodat is egy kis testmozgásra, egy csapásra szuper mini edzőtermet varázsolhatsz otthonodból egy húzódzkodó keret beszerzésével. Ezek a sportszerek egyáltalán nem foglalnak nagy helyet, hiszen akár falra, sarokba, plafonra, ajtófélfába, vagy keretbe is felszerelhetjük őket, így szinte bárhol ideális környezet teremthető a gyakorlatok végzéséhez. Arról nem is beszélve, hogy az egyik karácsonyi ajándékot akár már most ki is pipálhatod vele...

Hasonló termék

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél