Vissza

Összehasonlított termékek

CASCO kerékpár sisakok

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a kerékpáros sisakok fontosságát. Egy nagyobb ütközés során teljesen elveszítjük a kontrollt a testünk felett. Ilyenkor a fejünk sem kivétel, sőt, a legérzékenyebb testrészünk. Védd meg! A sisakot pedig HASZNÁLD! 

CASCO kerékpár sisakok

A családi tulajdonban lévő német CASCO cég 1989-es alapítása óta kizárólag prémium minőségű sisakok gyártására fókuszál. A vállalat filozófiája, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják, ám a CASCO sokkal több, mint egy kivételes design-koncepció: az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává. A termékpalettán az egyedi kerékpár-, lovagló- és sí sisakok mellett saját fejlesztésű mágneses csatlakozású síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.

A CASCO csapata sosem elégszik meg a pillanatnyi eredményekkel, sőt, jellemzően évről évre innovatív és izgalmas újdonságokkal tűnik ki versenytársai közül. Éppen ezért nem meglepő, hogy az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei szoros összefüggésben állnak az állandó fejlesztésekkel, a szigorú termékteszteléssel és az élsportolók támogatásával, ezért a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe.

A CASCO márka prémium kerékpáros fejvédői megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a sisakok divatos megjelenésére is kiemelt hangsúlyt fektet. A CASCO bukósisakok viselete nemcsak a fejsérülések elkerülése érdekében ajánlott, hanem modern és fiatalos divat kiegészítőként is, amely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét. 

Iratkozz fel és sosem maradsz le!
Akciós hírlevél