Vissza

Összehasonlított termékek

Állítható edzőpad állvánnyal MS-L106 2.0 - Marbo Sport

Az MS-L106 2.0 pad egy innovatív felszerelés, amely lehetővé teszi számodra, hogy az otthoni edzőtermedben eddz. több


E-shop: Raktáron

Márkaboltok:
  • Budapest
  • Esztergom
  • Központi EU raktár

A szállítás várható ideje 2-4 napon belül.

Elérhetőség a boltokban
Budapest nem elérhető
Esztergom RAKTÁRON
Központi EU raktár nem elérhető
107 950 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • 2 év jótállás

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

A Marbo Sport MS-L106 2.0 állítható edzőpadot állvánnyal rendkívüli funkcionalitás jellemzi, miközben stabilitást és biztonságot nyújt az edzés során.

A továbbfejlesztett 2.0-s verzió még jobb megoldásokat kínál, amelyek segítségével hatékonyabban, biztonságosabban és maximális kényelemben edzhetsz.

Az MS-L106 2.0 pad három pozícióban állítható üléssel és 12 különböző szögben (-14 és 81 fok között) állítható háttámlával van felszerelve, ami lehetővé teszi a gyakorlatok végrehajtását különböző konfigurációkban.

Eddz súlyzórúddal az edzéstervednek megfelelően anélkül, hogy ki kellene cserélni az állványt! A 6 szint a súlyzórúd letételéhez lehetővé teszi számodra, hogy az edzést különböző pozíciókban végezd.

Ha megbízható edzőpadot keresel - fogadj a csúcsminőségre, a funkcionalitásra és a dizájnra a Semi Pro 2.0 sorozat MS-L106 2.0 padjának választásával! A pad strapabíró anyagokból készült, így évekig szolgál majd megmaradva stabil és funkcionális alapnak a hatékony otthoni edzés elvégzéséhez.

2 UKÁllítható háttámla és ülés

Az edzés közbeni szög sokat számít - akár súlyzórúddal, akár súlyzókkal, akár kiegészítők nélkül edzel. Ha jól csinálod, a megfelelő izomrészek edzésére összpontosíthatsz, és minimálisra csökkentheted a sérülés kockázatát.

Ez az oka annak, hogy az MS-L106 2.0 edzőpad kettős beállítással rendelkezik – az ülés (3 pozíció) és a háttámla (12 pozíció). Igény szerint állítsd be őket egymáshoz képest!

3 US


Könnyen bővíthető további tartozékokkal

Szereted a multifunkcionális megoldásokat? Ez az edzőpad könnyen bővíthető. Változtasd át a Semi-Pro 2.0 sorozat egyéb kiegészítőinek csatlakoztatásával, mint például:

  • Felső és alsó csigás hátlehúzó MS-W102 2.0
  • Bicepsz erősítő kiegészítő MS-A101 2.0
  • Láberősítő kiegészítő MS-A102 2.0

Rögzítésük egyszerű és gyors – mindössze néhány másodpercet vesz igénybe a kiegészítő részeket a speciális tartóhoz rögzíteni és stabil szerkezetet kapni az átfogó edzéshez. 

4 US

 6 szint a súlyzórúd lerakásához

A súlyzórúd lerakására szolgáló rögzítőhorgok 6 szintjével beállítható az optimális kiindulási pozíció, miközben biztosítva van a biztonság és a kényelem az edzés során. A horgok erős acélprofilból készülnek, amelyek nemcsak a súlyzórúd lerakásakor bekövetkező esetleges kopásnak és sérülésnek ellenállnak, hanem a nagy terhelésnek is.

5 US


Megerősített kárpit – nincs több dörzsölés

A Marbo Sport felszerelések kárpitozása régóta maximális kényelmet és nagyszerű megjelenést biztosít. Ennél a padnál a gyártó gondoskodott arról, hogy a burkolat évekig tökéletes állapotban maradjon. Sikerének titka az extra megerősítés a háttámlán - egy erős, Marbo logóval díszített extra réteggel van ellátva azon a helyen, ahol a leggyakoribb a kopás.

Súlytartó tüskék

A tüskék lehetővé teszik további súlyok kényelmes tárolását, így azok biztonságosak és könnyen hozzáférhetők az edzés során. Rájuk helyezheted a súlytárcsákat, és biztos lehetsz benne, hogy nem esnek le. Cseréjük nagyon kevés időt vesz igénybe.

6 US Lábak megerősített gumikeverékből

Nem kell attól tartanod, hogy az MS-L106 2.0 pad megkarcolja a padlót. A tartós gumilábak megvédik a csempét, valamint a szőnyeget vagy a laminált padlót ettől – még akkor is, ha intenzíven és hosszú ideig edzel.

 Ennek az elemnek a jelenléte azt is biztosítja, hogy a pad nem csúszik - így edzhetsz anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonságod miatt. 


 

Technikai leírás:
  • Magasság: pad 52 cm, állvány 131 cm
  • Szélesség: 123 cm
  • Hosszúság: 143 cm
  • Súly: 36 kg
  • Ülés beállítása: 3 pozíció ( 0°, 14°, 27°)
  • Háttámla beállítása: 12 pozíció (-14°, 0°, 14°, 22°, 29°, 37°,44°, 50°, 57°, 64°, 71°, 81°)
  • Maximális terhelés: 300 kg
  • Profilok: 50 x 50 x 2 mm
  • Anyag: acél
  • Felület: porfesték

 

Vélemények

Értékelés: 5

100%

vásárlónk ajánlja

1

vásárlói vélemény


HV
HV

Hiteles vásárlói vélemény

Véleményezve: 30. 5. 2021

Vásárlás helye: www.insportline.hu

Biztonságos termék, reális áron.


Paraméterek

Terhelhetőség 300 kg
Ülés pozíciók száma 3
Háttámla pozíciók száma 12
Szélesség 123 cm
Magasság 52 cm
Hossz 143 cm
Súly 36 kg

Hasonló termékek

Termék árának követése