Vissza

Összehasonlított termékek

McLloyd's BIO Kimifinne Ketchup Stick 30 g

Ropogós kukorica snack minden napra!Ketchupos ízű kukoricarudak rostban gazdag bio kukoricadarából. több


430 Ft

Áfával

Elküld Figyel

Vásárlás mellé ezt kapod még

  • Az webáruházunkban vásárolt terméket 30 napon belül visszavásároljuk abban az esetben, ha annak mérete vagy minősége nem megfelelő.

Termékleírás

MCLLOYD KIMIFINNE BIO KETCHUP RÚD

30 G

Ropogós kukorica snack minden napra!

McLloyd – 
Bio termékpaletták a 7 hónaposnál idősebb bébiételektől a gyermektermékeken és a tinédzser nassolnivalókon át egészen a felnőttek számára készült termékekig terjed minden korosztály számára. Bio alapanyagokból, hozzáadott cukor és só nélkül készülnek, nem tartalmaznak allergéneket, glutént.

Minden tinédzser kalandja Kimifinne-nel kezdődik. Játékos formák, kifinomult ízek és különleges karakterek életünk legörömtelibb időszakához.

McLloyd Bio Kimifinne ketchup ízű kukoricarúd rostban gazdag bio kukoricadarából készülnek. A vékony rúd formájú mini sajtos kukorica chipsek sokféleképpen felhasználható, akár kirándulásról, túráról akár  napközbeni iskolai uzsonnáról legyen szó. A gyerekek biztosan élvezni fogják őket, egyedi ketchup íze és ropogós kialakítása miatt.

McLloyd Bio Kimifinne glutén és szójamentesen, diófélék hozzáadása nélkül készült. A gyártás során kizárólag az Európai Unióban előállított bio napraforgóolajat használnak, magas olajsav tartalommal, transzzsírok nélkül. Mivel minden termék sült, nem csak transzzsíroktól mentesek, hanem akár 60%-kal kevesebb zsírt is tartalmaznak, mint a piacon kapható hasonló nassolnivalók.

Kényeztesse a gyerekeket egy egészséges ropogtatnivalóval azaz a McLloyd Bio Kimifinne rudakkal. Mindenkinek ajáljuk, aki szereti a chips vagy snack termékeket és szívesen kipróbálnak valami egészségesebb, egyedibb változatot.

McLloyd Bio Kimifinne előnyei?

  • Ropogós és ízletes chips.
  • Ideális gyerekeknek, felnőtteknek bulik és összejövetelek alkalmával.
  • Bio kukoricából készült, rostban gazdag.
  • Gluténmentesen, szója és diófélék nélkül készül.

PARAMÉTEREK


Kialakítás Egy adagos
100 g  
Energia 1767 kJ / 420 kcal  
Zsír 12 g
- ebből telített zsírsavak 1,1 g
Szénhidrát 68 g
- ebből cukor 4,6 g
Fehérje 8,1 g
Rost 3,7 g
1,6 g
* Referencia bevitel

 

Hasonló termékek

Termék árának követése

Sajnáljuk, ez a termék már nem található a kínálatunkban. Kérjük nézd meg a HASONLÓ TERMÉKEK-et!